Sony Mobile: Σταματά το πρόγραμμα Xperia Beta

Από τον Απρίλιο είχαν ακουστεί οι πληροφορίες ότι η Sony θα συνεχίσει για λίγους μήνες ακόμη το Xperia Beta program. Τελικά η ίδια επιβεβαίωσε ότι το σταματά και ότι δεν θα υπάρξουν νέες κυκλοφορίες beta firmware. Η τελευταία είναι η 23.5.A.1.238.

Επιπλέον, η Sony επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει νέα “εμπορική” έκδοση η οποία θα έρθει σε όλα τα Sony Xperia Z2 και Sony Xperia Z3 μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Όσοι βρίσκονται στο beta πρόγραμμα, θα αναβαθμιστούν αυτόματα στο νέο firmware. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία αν θα επανέλθει στο μέλλον το πρόγραμμα, αλλά προς το παρόν αυτό που γίνεται σαφές είναι ότι δεν σχεδιάζονται άλλα beta firmware builds.

xperia beta program stops, Sony Mobile: Σταματά το πρόγραμμα Xperia Beta

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Το M4 Aqua να δούμε ποτε θα αναβαθμιστεί

Κώστας Ζ.

Και τώρα θα γυρίσουν στα Nexus τα beta updates?

Αντώνης

Σχετικά με το φίλο που ανέφερε το Μ4, από βδομάδα ή στη χειρότερη την αμέσως επόμενη. Η έκδοση 6, βρίσκεται από την αρχή αυτής της εβδομάδας σε φάση πιστοποίησης. Παραθέτω και το σχετικό λινκ για την έκδοση που έχω εγώ.

https://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=29926

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Αυτά είναι τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Η Sony παρουσίασε τα δύο πρώτα της smartphone για το 2024, τα Xperia 1 VI και Xperia 10 VI και τώρα ήρθε η ώρα για τα επίσημα promo βίντεό τους.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 10

Sony Xperia 10 VI: Διατηρεί την οθόνη 21:9 και παίρνει το chipset SD 6 Gen 1

Το Xperia 10 VI είναι εδώ για να συνεχίσει την τάση των ψηλών και στενών τηλεφώνων της Sony, φέρνοντας, ωστόσο, μερικές βασικές αλλαγές σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Έφτασε με SD 8 Gen 3, καλύτερο ζουμ και πιο συμβατική οθόνη

Το Sony Xperia 1 VI έγινε επίσημο και βελτιώνει τη φόρμουλα του Xperia 1 V, με τη μεγαλύτερη αλλαγή να είναι η απομάκρυνση από την ανάλυση 4K OLED.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Teaser υποδηλώνει νέα αναλογία διαστάσεων

Η Sony ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Xperia 1 VI, την Τετάρτη 15 Μαΐου και το τελευταίο teaser επικεντρώνεται στην οθόνη του smartphone.