Apple iPad, Πάμε για ρεκόρ πωλήσεων ή μου φαίνεται;

Ο CEO της Apple, Tim Cook, μπορεί να μην έδωσε στη δημοσιότητα τα αναλυτικά νούμερα για τις πωλήσεις του νέου iPad, αλλά άφησε να εννοηθεί με τα λεγόμενά του ότι αυτό το Σαββατοκύριακο οι πωλήσεις του πολυπόθητου gadget ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έκαναν την εταιρεία να σημειώσει ακόμα ένα ρεκόρ στην ιστορία της. Not bad…

Συγκεκριμένα, η φράση του Cook ήταν η εξής: “Σημειώσαμε ρεκόρ το Σαββατοκύριακο και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό!”. Αυτή ήταν η απάντηση σε ερώτηση για το πώς τα πήγε σε πωλήσεις το νέο iPad, μόλις λανσαρίστηκε στις ΗΠΑ. Οι online πωλήσεις είναι ενδεικτικές, αφού τελείωσε το στοκ προϊόντων και έβαλε τους ενδιαφερόμενους αγοραστές σε λίστα αναμονής. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν εμφανιστεί εκτιμήσεις που μιλούν για ένα εκατομμύριο πωλήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ έχουν πουληθεί περίπου 55 εκατομμύρια iPads από την πρώτη παρουσίαση του iPad το 2010.

, Apple iPad, Πάμε για ρεκόρ πωλήσεων ή μου φαίνεται;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jim

το επόμενο ρεκόρ θα γίνη με το iphone.

AnakinSkywalker

H Αpple Inc. ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις του νέου iPad έφτασαν τα 3 εκατομμύρια:

https://www.apple.com/pr/library/2012/03/19New-iPad-Tops-Three-Million.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.