ASUS, Θα δείξει τον διάδοχο του dual boot ASUS Transformer Book Trio στην CES

Φαίνεται πως η ASUS θα ανακοινώσει τον διάδοχο του ASUS Transformer Book Trio, μίας υβριδικής συσκευής με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο λειτουργικά συστήματα (Windows 8 και Android), και που από ένα notebook με πλήρες πληκτρολόγιο μπορεί και μετατρέπεται σε tablet, εφόσον το τελευταίο αποσπαστεί από το keyboard dock.

Η δυνατότητα επιλογής λειτουργικού συστήματος ωστόσο, μπορεί να γίνει μόνο εφόσον ο χρήστης χειρίζεται το ASUS Transformer Book Trio -με την οθόνη των 11.6 ιντσών 1080p- σε “notebook mode”, με το tablet δηλαδή συνδεδεμένο στο keyboard dock. Αν ο χρήστης αποσπάσει το tablet από το keyboard dock, τότε έχει στην διάθεση του μόνο το λειτουργικό σύστημα Android.

Η ASUS, που θα βρίσκεται στην έκθεση CES 2014, έδωσε στην δημοσιότητα ένα video, το οποίο λειτουργεί σαν “teaser” και αφορά κατά πάσα πιθανότητα στον διάδοχο του ASUS Transformer Trio, με την διαφορά ότι το tablet υποστηρίζει πια λειτουργία dual boot. Για να δούμε…

ASUS Transformer Trio 2, ASUS, Θα δείξει τον διάδοχο του dual boot ASUS Transformer Book Trio στην CES

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex

Προτιμώ καθαρες λύσεις και pure full λειτουργικό δηλαδή μονο Windows και οχι mobile λειτουργικό να μπλέκεται στα πόδια μου.
Και βέβαια αν επαναλάβει τα λάθη του Trio(οχι ssd και backlit στο dock+active digitizer) απλά τρώει άκυρο απο τα αποδυτήρια.
Πετσοκομενα χαρακτηριστικά no way στο όνομα του dual boot για λογους εντυπωσιασμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.