iPad Mini, Επίσημα με οθόνη 7.9 ίντσες και τιμή 329$

Το iPad Mini είναι εδώ με οθόνη 7.9 ιντσών ανάλυσης 1024×768 pixels, πάχος 7.2 χλστ., βάρος 0.68 lbs (308 γρ.?) σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο. Με διπύρηνο επεξεργαστή A5, κάμερα 5 Megapixel με FaceTime HD video και unibody αλουμινένιο σασί που αγκαλιάζει το γυαλί της οθόνης και δείχνει εννιαίο. Η τιμή του νέου iPad Mini ξεκινάει από τα 329$ για την έκδοση 16GB Wi-Fi only.

, iPad Mini, Επίσημα με οθόνη 7.9 ίντσες και τιμή 329$

, iPad Mini, Επίσημα με οθόνη 7.9 ίντσες και τιμή 329$

, iPad Mini, Επίσημα με οθόνη 7.9 ίντσες και τιμή 329$

, iPad Mini, Επίσημα με οθόνη 7.9 ίντσες και τιμή 329$

, iPad Mini, Επίσημα με οθόνη 7.9 ίντσες και τιμή 329$

, iPad Mini, Επίσημα με οθόνη 7.9 ίντσες και τιμή 329$

, iPad Mini, Επίσημα με οθόνη 7.9 ίντσες και τιμή 329$

, iPad Mini, Επίσημα με οθόνη 7.9 ίντσες και τιμή 329$

, iPad Mini, Επίσημα με οθόνη 7.9 ίντσες και τιμή 329$

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

48 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης

δεν ενθουσιαστικα κιολας αλλα καλο φαινεται!!!

xanacic

καλο ειναι μου αρεσει σαν εμφανιση τιμη να δουμε..

Axilleas

329

antonis

εχω περιεργια στο κρατημα θα βολευει? δεν εχει περιθωρια διπλα.. και 7.9 δεν ξερω αν ειναι ανετο με τον ενα χερι…….

μιχαλης

δεν νομιζω να βολευει ανετα στο ενα χερι!!!

ALEX

329$

Ντινος

εμενα δεν μου αρεσει σαν εμφανιση το κανονικο ειναι καλυτερο

Δημητρης

Τελειο

Andrew

Ipad mini 2πυρινο 329$ google nexus7 4πυρινο 200$;)

Γιαννης

Ωραίο καλο υπέροχο αλλα …… 329$ ? αν ειναι δυνατόν …. Αγαπώ τον νέο iMac

Πανος

Mini vs Retina τι λετε ?

angelos

Παιδιά τα νεύρα μου δεν είναι καλά, το καλοκαίρι πήρα και τώρα μου βγάζουν αυτό που μου αρέσει αλλά και αναναιομένο μεγάλο. Θέλω ηρεμιστικά.

μιχαλης

παιδια απ’ οτι εχω απο ολα τα σχολια μαπα εχει βγει το ipad mini γιατι ειναι 2πυρινο στα 329$ ενω το nexus 4πυρινο στα 200$ οπως λεει και ο φιλος μας ο andrew η καλυτερα να η το nexus η το galaxy tab 2 7.0..

MEDS

Παιδιά περιμένετε, το iPad mini 2 θα έχει retina desplay και 8 mpx κάμερα. Η Apple δεν είχε τα μέσα ή τη τεχνολογία να τα βάλει από τώρα στο iPad mini, αλήθεια σας λέω…
Με εκτίμηση,
Πινόκιο.

Πάντως η σύγκριση με το nexus, ένα προϊόν που είναι 60% φτηνότερο δεν έπρεπε να το συγκρίνουν καν, εκτός και αν απευθύνονται ΜΟΝΟ σε πρόβατα.

Paris

500 προιοντα για καθε κατηγορια. Αυτο ειναι το τελος της Apple.

μιχαλης

συνφωνω και με τον MEDS περιμενετε το iPand Mini 2!!

azriel84

Ο Schiller εξήγησε στην παρουσίαση σε μια μετωπική σύγκρουση με το Android τις διαφορές iPad mini με το Nexus. Ουσιαστικά δεν υπάρχει καν σύγκριση.

ΑΛΛΑ…

Αυτή ΔΕΝ είναι τιμή για να ανταγωνιστεί το Nexus ή το Kindle. Συγγνώμη, αγαπώ την Apple, αλλά 329$ για κάτι ανάμεσα σε iPad 2 και iPad 3 (ή τώρα το 4th generation) ΔΕΝ δίνω. Αν είχε retina οθόνη ή τουλάχιστον τον Α5Χ επεξεργαστή του iPad 3 τότε ναι, αλλά όχι έτσι. Αν ήταν στα 269$ απλά θα είχε εκμηδενίσει τον ανταγωνισμό αλλά πάνω από 300$ δεν ξέρω. Όχι πως δεν θα μοσχοπουλήσει αλλά όχι και έτσι. Μην ξεχνάμε έρχεται και καινούριο Nexus tablet σε μια βδομάδα…..Αυτά.

Πάντως μακράν η καλύτερη παρουσίαση της Apple από τότε που πέθανε ο Steve. Πολλά προϊόντα, wow factor με τα iMac, μας τα χάλασαν στις τιμές. Αναμενόμενο θα μου πείτε…

rikos

Τι siri τιν εχει?

azriel84

Πρώτη φορά θα συμφωνήσω με τον @MEDS…αυτές τις χαζομάρες για πρόβατα να μην έλεγες μόνο ρε φίλε αλλά τεσπα :PPpp

Evagoras

Ειναι 252 ευρώ

azriel84

Αν το πάρει κανείς από τις Η.Π.Α…κάτσε να έρθει Ευρώπη και τα λέμε…:(

sotisell

απλα τελιο!

MEDS

@azriel84

Φίλε μου όταν λέω πρόβατα εννοώ όσους αγοράζουν τυφλά, χωρίς κανένα γνώμονα. Έχω και iOS και Android όπως ξέρεις. Δυστυχώς η Apple έκανε αυτό που έκανε με όλα τα πρώτης γενιάς προϊόντα. Μισά, λειψά, κουτσά, στραβά που σε 12 μήνες θα γίνουν ίσα, λεπτότερα, καλύτερα, σωστότερα. Γουστάρουμε τη τεχνολογία και την αγαπάμε που λέει και ο Κώστας και όταν κάτι δε μας κολλάει καλά είναι να το λέμε. Φιλικά πάντα!

necross

Πολυ μου αρεσε, αλλα θελω να μαθω τι μπαταρια θα εχει, αμα κραταει οσο το το new iPad ειναι οκ.
Η τιμη του θα μπορουσε να ειναι και χαμηλοτερη.
Η ποιοτητα κατασκευης δεν πιστευω να ειναι και τοσο καλη, αλλα αυτα θα τα δουμε σε λιγες μερες.
Παντως δεν βρισκω λογο καποιος να προτιμήσει το mini και οχι το nexus 7.

azriel84

Καμία αντίρρηση με ότι λες, απλά γενικά δεν μ’αρέσει ο χαρακτηρισμός πρόβατα για κανέναν. Καλύτερα πες τυφλοί αγοραστές. Προσωπικό κόλλημα, κλάιν 🙂 Κατά τ’άλλα, όπως τα λες…το iPad mini 2 θα είναι αυτό που έπρεπε.

MEDS

@necross
10 ώρες είπαν.

@azriel84
Ναι, φυσικά και δεν ήθελα να θίξω κανένα, απλά έχω σπαστεί με την Apple που δείχνει να την ενδιαφέρει πιο πολύ το να καλύψει τους…τυφλούς αγοραστές, παρά τους λάτρεις.

djore

ενα μικροτερο ipad 2 θα ηθελα Α6 επεξεργαστη και χαμιλοτερη τιμή

Αποστόλης

Δεν με εντυπωσιασε το iPad mini … (Κατοχος iPad 2 32G)
Θα εξαρτηθει βεβαια και απο τις τιμες που θα παιξει στην Ελλαδα.
Το event πάντως εντυπωσιακό (το απολαυσα στο Apple TV) με πολλές συσκευές, αλλα νομίζω πως το iMac πραγματικά έκλεψε την παράσταση (αν και χαλαστηκα που αφαιρέθηκε το DVD drive).

azriel84

@MEDS

+1. Θεωρώ πως είχαν ευκαιρία απλά να εκμηδενίσουν τον ανταγωνισμό τιμολογιακά αλλά…

vasiliSIII

Τι είπες τώρα μα αυτή η Apple έχει ξεφύγει. Μπράβο καταπληκτικό προιον. Άντε Samsung να αντιγράψεις αυτό το θεϊκό κατασκεύασμα και άσε το πεθαμένο Note στην άκρη. Παιδιά ήμαρτον τι είναι αυτό τωρα ποιο άβολο μικρο δεν έχω Μάτα ξανά δει.

azriel84

Στην Ελλάδα btw το Nexus 7 έχει προς το παρόν 284€ (από το skroutz). Αν το φέρει κανείς άλλος φθηνότερα δεν ξέρω. Αναμένουμε και τιμές σε € για το iPad mini.

azriel84

@vasiliSIII

Συγκρίνεις tablet με phablet τώρα για να καταλάβω; 😛

MEDS

@azriel84

και εγώ αυτό θα ήθελα, αλλά με τις τιμές που παίζουν τα ipod ήταν πολύ χλωμό. Με το ipod “αυτοεγκλωβίστηκαν” τιμολογιακά.

MEDS

@azriel84

€249 στο εξωτερικό (το Nexus 7).

MEDS

*απλά σύγκρινα τα $200 με τα $330 στην Αμερική τα έχουν τόσο.

azriel84

249€ το Nexus και 329€ το iPad mini (στο Γερμανικό Apple store). 80€ διαφορά. Απ’τη μια λες είναι λίγα απ’την άλλη σου χτυπάει και λίγο άσχημα ψυχολογικά (πάνω από 300€). Διαλέγει καθείς και παίρνει.

Konstantinos

Κάτι που απλά με αφήνει αδιάφορο, κανένα χαρακτηριστικό του δεν με ελκύει να το αποκτήσω.

Το κόστος του ήταν αναμενόμενο αν παρακολουθήσει κανείς την κοστολόγηση όλων των Apple προϊόντων.

Για την ελληνική αγορά ίσως πιάσει κάποιο κομμάτι στην κατηγορία: “δήθεν”. Άτομα που δεν μπορούν να δώσουν τα λεφτά του 10ιντσου και θα πάρουν αυτό, για να λεν ότι έχουν iPad, mini αλλά iPad. :Ρ

Nikos K

Ακριβό σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του και ανταγωνιστικά προϊόντα. Ως έχει το μοναδικό του πλεονέκτημα είναι οι εφαρμογές του iOS αν και δεν ξέρω για πόσο καιρό θα υποστηρίζει τα νέα παιχνίδια με τον επεξεργαστή που έχει…

azriel84

Το μεγάλο ατού της Apple στα tablets ήταν πάντα οι εφαρμογές. Τι να τον κάνεις τον δεκαπύρηνο στο Nexus όταν η εφαρμογή απλά “ξεχειλώνει” για να τη δεις; Αλλά είπαμε…80€ φθηνότερα…διαλέγεις και παίρνεις.

naxiand

ψιλοfail γιατι δεν μπορει να κρατηθει καθετα με το ενα χερι με τοσο μικρο περιθώριο…..ουτε η σχεδον τετραγωνη οθονη βολευει σε αυτες τις inch…..

axel

Δεν βλέπω το λόγο να το προτιμήσει κάποιος σε σχέση με το Nexus 7. Κλασσικά όμως θα πουλήσει.

dimpep

Φυσικά και θα προτιμηθεί. Κάνει το iPad ακόμα πιο προσιτό. Μεγαλύτερη εισχώρησηση στην αγορά
Το nexus ακόμα απευθύνεται σε λίγο πιο ιδιαίτερο κοινό. Η αλήθεια είναι ότι iPad και tablet πάνε μαζί. Το android στην εμπειρία θέλει δουλειά ακόμα

Υ.Γ. Κάτοχος android

Αποστόλης

Τωρα που το θυμηθηκα … αυτο που κανένας δεν ανεφερε είναι η κωλοτούμπα του αιώνα μόλις σε ένα μήνα.
Είπαμε να αγαπάμε την apple και να θαυμάζουμε την τεχνολογία και την ποιοτητα της ΑΛΛΑ…
ΤΕΛΙΚΆ το iPhone 5 που αδυνατισε και ΜΑΚΡΥΝΕ άλλα δεν παχυνε, έγινε τάχα έτσι (και πέρασε στα fan boys) για να δουλευεται με το ένα χέρι… και το iPad mini ξαφνικά με τριπλάσιο μέγεθος επίσης με το ένα χέρι δουλευεται?

Πραγματικά κλαίω από τα γέλια με το τι κάνουν οι παρωπίδες.
Θυμάστε που σας έλεγα για το iPhone 5 πως δεν πλατυνε γιατί θα έβγαζε μαύρες μπάρες σε όλες τις 800.000 εφαρμογές γύρω γύρω?
Απόψε μας επιβεβαίωσαν για αυτο με το παράδειγμα των αναλογιών στις ίντσες των μεγάλων iPad σε σχέση με το mini… 7, 9 ακριβώς έβγαιναν … ούτε καν 8… 😛
Ε ρε λέει να του έβαζαν και τηλέφωνο να το έκαναν ταμπλετοφωνο, τι γέλια θα κάναμε.

Michail Triantafyllidis

Τιμές για LTE editions?

GeorgeD

Προσωπικά πιστέυω ότι tablets κάτω από 9inches πρέπει να χρησιμοποιούν αναλογία 4:3 αντί 16:9 ή 16:10, κάτι που ευτυχώς η apple κράτησε στο ipad mini. Τα περισσότερα android tablets που έχουν πέσει στα χέρια μου έχουν αναλογία 16:9 και η ανάγνωση κειμένου σε κάθετη θέση δεν μου αρέσει στο μάτι καθόλου. Τώρα για αυτούς που βλέπουν ταινίες είναι θέμα με τις τεράστιες μαύρες μπάρες πάνω κάτω.

Γιώργος Κ.

Θα έχει (σαν το iPhone 5) Panorama iSight Camera;

billys

Συγχωρεστε με , αλλα οσες φορες εχω πιασει android tablet στα χερια μου , ενιωθα καθε κινηση να γινεται με ενα ζορι , μια δυσκολια , σε αντιθεση παντα με τα ipad που φαινονται να δουλευουν πιο smooth . Το μονο android tab που επιασα στα χερια μου και μου φανηκε ανταξιο να ανταγωνιστει τα ipad και στην αισθηση της κινησης και στην ταχυτητα και στην ευκρινεια οθονης ηταν το τελευταιο Asus Transformer . Δεν εχω καμια σχεση με tabs και ουτε τα συμπαθησα ποτε ιδιαιτερα αλλα ισως να επαιρνα ενα Ipad . Πιστευω πως τα android ακομα θελουν δουλεια . Διορθωστε με αν κανω λαθος ..

nikolas05

surface και ολα σε 1 με λογισμικο συγχρονο windows 8 RT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.