Sony Xperia Z Ultra WiFi only, Mini tablet χωρίς SIM

Στην Ιαπωνία λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει το Sony Xperia Z Ultra σε έκδοση “Wi-Fi only” χωρίς υποδοχή για κάρτα SIM, δηλαδή θα διατεθεί σαν ένα απλό tablet με οθόνη 6.44 ιντσών που δεν θα έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων ούτε mobile internet. Το “Wi-Fi only” Sony Xperia Ζ Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014.

Όσο αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, θα είναι ίδια με το τωρινό tabletόφωνο που κυκλοφορεί και στη χώρα μας, δηλαδή θα διαθέτει οθόνη Triluminos με ανάλυση Full HD (1080p), τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 8 Megapixel με αισθητήρα Exmor RS χωρίς LED flash.

Sony Xperia Z Ultra tablet, Sony Xperia Z Ultra WiFi only, Mini tablet χωρίς SIM
Στη φωτογραφία απεικονίζεται το tabletόφωνο Sony Xperia Z Ultra.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nickoskr

Κωλοτούμπες η Sony όμως ε? Τελικά είναι phablet? tablet? ποιός ξέρει?! Ούτε η ίδια η εταιρία!

grigoris

αυτό είναι για λίγους και ειναι phablet το τωρινό . Για όποιον το θέλει για τη δουλειά του είναι πολύ βολικό χρήσιμο το ultra z .Αυτό που θα βγάλει θα το δούμε από κοντά για να δούμε τι παίζει

Σταύρος

Ας έφτιαχναν ένα 7ίντσο τάμπλετ.. Το phablet προσωπικά θεωρώ πως είναι άχρηστο.. δεν έχεις την ευκολία του να δουλέψεις μια εργασία ή να δεις πιο άνετα μία ταινία.. πιο πολύ για σερφάρισμα είναι. Θα ήθελα να δω από την sony ένα βολικό ταμπλετάκι 7-8 ίντσες… το Xperia tablet Z είναι αρκετά μεγάλο και ίσως λίγο άβολο να το κουβαλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.