Οι hackers απαντούν στα bans της Sony για το PS3 με… unbans

Ο πόλεμος μεταξύ Sony και hackers για το PlayStation συνεχίζεται… και συνεχίζει να μας εκπλήσσει (δυσάρεστα). Η Sony πρόσφατα άρχισε να μοιράζει bans (να κόβει την πρόσβαση στο PSN δηλαδή) σε όσους χρησιμοποιούν παράνομες συσκευές παράκαμψης των συστημάτων ασφαλείας του PS3 και όσους χρησιμοποιούν πειρατικό software στην κονσόλα.

Η απάντηση των hackers πρωτοφανής: βγάλανε νέο hack που τους επιτρέπει να κάνουν unban τον εαυτό τους, αλλά και να κάνουν ban οποιοδήποτε άλλο PS3 θέλουν, αρκεί να ξέρουν το console ID του! Δεν έχουν το Θεό τους οι τύποι και η αλήθεια είναι πως με δικαιολογία τους «τραμπουκισμούς» της Sony πλέον έχουν ξεπεράσει τα όρια, αφού αυτά που κάνουν επηρεάζουν έμμεσα όλους τους κατόχους του PS3.

, Οι hackers απαντούν στα bans της Sony για το PS3 με… unbans

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
themis

οτι να ναι…

Marios Basileiou

Αντε να δουμε τι θα ειναι το επομενο βημα της Sony.H γνωμη μου ειναι οτι και να κανει δεν μπορει να τα βγαλει περα μαζι τους και εκανε λαθος που ασχοληθηκε εξαρχης και ηθελε να μοιρασει bans γιατι μετα τους προκαλει και τους συσπειρωνει περισσοτερο…

telas

Αν θέλει η Sony κλειδώνει το σύμπαν και δεν πάει να χτυπιούνται τα χακερόνια… το θέμα είναι, ότι δεν θέλει, η «ελεγχόμενη πειρατεία» κάνει καλό στις εταιρείες 😉

Ιωσήφ

Κανείς δε μπορεί να τα βάλει με όλους τους χάκερς της γης. Αυτό είναι σίγουρο!

giannis

Εννοείται πως κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με όλους τους χάκερς.Αργά ή γρήγορα όλα σπάνε.Ανθρώπινα μυαλά φτιάχνουν τους κώδικες ανθρώπινα μυαλά τους κατανοούν ανθρώπινα μυαλά τους σπάνε
Η sony καλό θα ήταν να μην ασχολείται απλά με το θέμα ή τουλάχιστον να μην μιλάει ανοιχτά για αυτό

Δημητρης κεντρο

@Xaris το σχόλιο σου ξεχειλίζει επίπεδο μπράβο

Γιωργος

Βρε sony. Αφου τιποτα δεν σε sony, τι το παλευεις;

Γιώργος

Αυτά παθαίνει όποιος είναι τόσο υπερήφανος και εγωιστής σαν την sony.Δεν πρόκειται να την αφήσουν σε χλωρό κλαρί και τώρα με το ps3 και αργότερα με τις μελλοντικές κυκλοφορίες μηχανημάτων της.

dimitris

καλα να παθει η sony, μηπως βαλει και λιγο μυαλο, εχει υπερεκτιμησει τον εαυτο της…….
καιρος για προσγειωση και μαλιστα ανωμαλα…..

Kostas P.

ρε παιδια εχω το ps3 εδω και πολυ καιρο και θελω να ρωτησω… μπορω να γραπσω ενα παιχνιδι που να το εχω κατεβασει απο torrent?? εχω ρωτησει καποιους φιλους μου μου λενε ΟΧΙ αλλα βλεπω παιχνιδια στα site me torrent!!!

Κώστας Βλαχάκης

Φίλες, σε αυτό εδώ το site δεν αναφερόμαστε σε πειρατικά προγράμματα και games, λυπάμαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.