Nintendo 3DS, Φορητό 3D gaming

Από αλλού το περιμένουμε το 3D, αλλά από αλλού μας έρχεται όπως φαίνεται, αφού η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα τον διάδοχο του DS. Το προσωρινό όνομα αυτού, 3DS. Πρόκειται για ένα φορητό σύστημα που ενσωματώνει 3D τεχνολογία χωρίς την χρήση των ενοχλητικών γυαλιών. Σύμφωνα με τη Nintendo, το 3DS θα είναι συμβατό με τα παιγνίδια των DS και DSi και αναμένεται να έχει κυκλοφορήσει μέχρι τον Μάρτιο του 2011.

, Nintendo 3DS, Φορητό 3D gaming

Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στην φετινή Ε3, οπότε υπομονή μέχρι τον Ιούνιο, καθώς προβλέπονται επικές καταστάσεις! Πάντως, είναι προφανές πως για άλλη μια φορά η Ninty κάνει την έκπληξη, αλλάζοντας τα δεδομένα.

Πηγή: Game 2.0

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavros

Πιστευω πως ολα αυτα ειναι εικασιες αν δεν ανακοινωθει επισημα δεν το πιστευω.
Ωραιο ονομα το 3DS μαλλον σημαινει οτι ειναι η 3η γενια. DS,DSI και τωρα 3DS!!!!!!

stavros

Για το nintendo XL τι γινετε??? 5 Μαρτιου νομιζα οτι θα ερθει αλλα ακομη περιμενω….

Κώστας Βλαχάκης

Ναι, σίγουρα θα πρέπει να αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση ή…. διάψευση!
Το όνομα παραπέμπει και στο 3D.

stavros

ναι βεβαια!!!

Terminator

To 3DS ανακοινώθηκε επίσημα παιδιά. Το XL κυκλοφορεί στα καταστήματα

https://www.skroutz.gr/s/255714/Nintendo-Dsi-XL.html?keyphrase=dsi+xl

manolis44

Σίγουρα είναι καλύτερο το 3ds από το psp και το psp go στα γραφικά άσχετα που το psp go έχει ενσωματωμένη μνήμη στα 16gb και το 3ds έχει επέκταση κάρτας μνήμης slots sd και υποστηρίζει slots παιχνίδια του ds όπως για παράδειγμα την pokemon heart gold version αλλά τα παιχνίδια που θα είναι 3d θα είναι σε slots card? ή από το ds ware? αποκλείστηκα για το 3ds cVlachakis.

ideal09

File mou,to psp twra tha ipernikisei to 3d.Exei bgei o diadoxos tou opou anti na legetai psp,tha legetai npg,prokeite gia kati polu kalitero apo nintendo,tha exei enswmatomeno gps,othoni afis alla tha exei kata koumpia ta kanonika,tha exei sto pisw meros tooch pad,tha sindeeetai se diktio 3g me sim,tha exei wifi,bluetooth,kati polu simantiko akoma einai o asthitiras kinisis me onomasia sixaxis opws exoune kai ta control sto ps3,stereo ixia,DIO kameres kai tha mporeis na pezeis paixnia apo eikones pou mporeis na tis kaneis pistes tis opoies tis exeis trabiksei me to psp,tha exei iperbolika grigoro internet,kathos tha stamatisei o thoribos giati pleon tha xrisimopiiei kasetes opws kai sto ds,kai to simantikoter einai oti tha exei DIO joysticks i alliws analog,Den eimai sigouros alla nomizw oti exei usb 3.To pspgo anathigthike MOUFA alla twra to kainouria tha anatrepei ta dedomena.Na fantasteis tha ftasei se simio na sigrinete me ta grafika tou ps3 i genikotera olo to sistima.

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα, έχουμε αναφερθεί για το Sony NGP https://goo.gl/LhasW
Plz, μην σχολιάζεις με greeklish γιατι είναι κουραστικό να σε διαβάζουμε 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.