Δευτέρα
07/02/2011

Χαρίζω, USB Joystick με 50 παιχνίδια Commodore 64 και Amiga 500

Εποχάρες με Commodore 64 και αργότερα Amiga 500. Δεκάδες λιωμένα joystick και χιλιάδες ώρες μπροστά από τα μονόχρωμα και μετέπειτα έγχρωμα monitors στερεοφωνικά ή μη! Ξαναζήστε τη χρυσή εποχή των videogames με το δώρο που σας χαρίζει το Techblog. To USB Joystick με 50 ενσωματωμένα παιχνίδια old skool! Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό.

update Σάββατο 12 Φεβρουαρίου: Κοπέλα κέρδισε το χρυσό Joystick με τα old skool games, η Ειρήνη http://goo.gl/ozMew αυτή τη στιγμή ανεβαίνει το βίντεο της κλήρωσης και θα είναι αργότερα διαθέσιμο εδώ vimeo.com/techbloggr/videos.

update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και από εδώ με νέο update. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό «χαρίζω» του Techblog με δώρο ένα USB Joystick θα πρέπει να γράψετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποιο είναι το αγαπημένο σας παλιό videogame. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου στις 22:59 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από Fan Page του Techblog ενώ θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους.

Προσοχή:
– Μην επιλέξετε το κουτάκι «Θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια σε αυτό το άρθρο μέσω e-mail», γιατί θα σας έρχονται email με τις υπόλοιπες συμμετοχές και θα είναι εκατοντάδες!
– Διπλές-τριπλές συμμετοχές με διαφορετικά email και ονόματα θα αποκλείονται από τον διαγωνισμό.

Techblog.gr το δημοφιλέστερο ελληνικό blog τεχνολογίας
Καθημερινή ενημέρωση για Κινητά, Smartphones, Gadgets, Tablet, Ψηφιακή Τηλεόραση, 3D TV

Speedlink joystick
Speedlink joystick

Συντάκτης: .


604 Σχόλια

 1. Ο/Η Mike λέει:

  PAC MAN παιδιά!! Το καλύτερο!! :)

 2. Ο/Η Nikos Kats λέει:

  Φυσικα pacman και buble buble!!

 3. Ο/Η mariasider λέει:

  super mario the best

 4. Ο/Η ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ λέει:

  to flight simulation an yparxei