Huawei Mate 11: Με in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος της Qualcomm;

Huawei Mate 11 ανακοίνωση, Huawei Mate 11: Με in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος της Qualcomm;

Με in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος της Qualcomm λέγεται ότι θα έρχεται το Huawei Mate 11 (ή Huawei Mate 20), το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί στο γ΄ή δ΄τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με δημοσίευμα του Digitimes.

Το Digitimes αναφέρει ότι η Qualcomm, για την κατασκευή του υπερηχητικού της αισθητήρας συνεργάζεται με την ταϊβανέζικη GIS και την κινέζικη O-film Tech, οι οποίες εξειδικεύονται σε λύσεις για οθόνες αφής.

Ο εν λόγω αισθητήρας είναι τρεις φορές πιο ακριβός από τους συνηθισμένους, αλλά έχει πάχος μόλις 0,44mm και δουλεύει με γυάλινο κάλυμμα πάχους μέχρι και 800 μικρόμετρα, ενώ οι συνηθισμένοι capacitive αισθητήρες απαιτούν πάχος 200-300 μικρομέτρα. Μάλιστα, ο αισθητήρας της Qualcomm θα λειτουργεί ακόμη και με βρεγμένα ή λαδωμένα δάχτυλα.

Βέβαια, η Huawei δεν είναι η μόνη εταιρεία που θέλει να βγάλει στην αγορά smartphone με in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Παρόλο που η Vivo πήρε την πρωτιά, η Samsung ακόμη δεν το έχει κάνει. Οι τελευταίες πληροφορίες τη θέλουν να το ετοιμάζει για το Galaxy Note 9. Απομένει να δούμε ποιος θα προλάβει πρώτος την κούρσα αυτή.

Πάντως, οι κατασκευάστριες μέχρι στιγμής προτιμούν να εστιάσουν στον in-display δακτυλικού αποτυπώματος απ’ότι τον 3D αισθητήρα για την αναγνώριση προσώπου καθώς είναι ιδιαίτερα ακριβός.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrinho

Huawei μην τους λυπηθείς καθόλου πάμε γερα

I am

Δεν αλλάζω συσκευή μέχρι να μπει μέσα το αποτύπωμα. Η ασχήμια του τρέχοντος αποτυπωματος με χαλάει προσωπικά. –

Βασιλης

Εχουμε αναγαγει το κλειδωμα-ξεκλειδωμα του κινητου λες κι ειναι το μεγαλυτρο μας προβλημα.Προσωπικη αποψη μου ειναι πως πολυ λιγο με αφορα το πως θα κλειδωνω και θα ξεκλειδωνω το τηλεφωνο μου και περισσοτερο αν θα μου φτασει η ενεργεια του να βγαλω την μερα ,που ειναι και το πιο σημαντικο σε μια συσκευη ενεργοβορα και υψηλων επιδοσεων.Λες κι αν βαλω το δαχτυλο μου ή την φατσα μου λιγο πιο εδω λιγο πιο εκει ,πανω στην οθονη,πισω απ την οθονη,πλαι απ την οθονη ,θα καταρευσει το συμπαν.Ημαρτον πια μ αυτο το θεμα δλδ!

Makis

@ Βασίλης…..σωστότατος….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT: Δείτε το σε βίντεο teaser λίγο πριν την αποκάλυψη

H Huawei είναι έτοιμη να ανακοινώσει το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της, το Mate XT στις 10 Σεπτεμβρίου.

Smartphones featured Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei Mate XT: Διέρρευσε νέα hands-on εικόνα του πρώτου τριπλά αναδιπλούμενου smartphone στον κόσμο

Το τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της Huawei γίνεται επίσημο στην Κίνα στις 10 Σεπτεμβρίου και θα ονομάζεται Mate XT.

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones Huawei Mate

Mate XT: Αυτό είναι το όνομα του τριπλά αναδιπλούμενου smartphone της Huawei

Η Huawei έχει ξεκινήσει την προώθηση του πρώτου τριπλά αναδιπλούμενου smartphone της και επιτέλους μάθαμε το όνομά του, που θα είναι Mate XT.

Smartphones Apple Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei: Θα αποκαλύψει το τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της την ίδια μέρα που έρχεται το iPhone 16

H Huawei φαίνεται ότι θα αποκαλύψει το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο την ίδια μέρα που η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 16.