Motorola One Vision: Renders επιβεβαιώνουν τη κύρια κάμερα και αποκαλύπτουν ένα ακόμη χρώμα

Motorola One Vision, Motorola One Vision: Renders επιβεβαιώνουν τη κύρια κάμερα και αποκαλύπτουν ένα ακόμη χρώμα

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η Motorola ετοιμάζει ένα ακόμη Android One smartphone με το όνομα Motorola One Vision. Ωστόσο, ένα νέο leak μας έδωσε μία γεύση ενός νέου χρώματος και επιβεβαίωσε τα χαρακτηριστικά της κύριας κάμερας.

Σύμφωνα με προηγούμενα leaks, το Motorola One Vision θα έχει μία 6,2 ιντσών οθόνη με αναλογία 21:9 και ένα punch hole στην πάνω αριστερή γωνία. Τα renders αποκαλύπτουν δύο πίσω κάμερες με την κύρια να είναι στα 48MP με διάφραγμα f/1.7 και OIS. Ο ρόλος της δεύτερης κάμερας παραμένει άγνωστος, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αισθητήρας βάθους.

Στο εσωτερικό του Motorola One Vision θα υπάρχει ο Exynos 9610, που χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα στο Samsung Galaxy A50 και έχει παρόμοιες επιδόσεις με τον Snapdragon 660. Το smartphone θα είναι το πρώτο της εταιρείας το οποίο θα χρησιμοποιεί επεξεργαστή της Samsung. Επιπλέον, φήμες αναφέρουν ότι το Motorola One Vision θα έχει 3 ή 4 GB μνήμης RAM και 3.500 mAh μπαταρία.

Motorola One Vision, Motorola One Vision: Renders επιβεβαιώνουν τη κύρια κάμερα και αποκαλύπτουν ένα ακόμη χρώμα

Τα renders αποκαλύπτουν ένα ακόμη χρώμα, το σκούρο μπλε, το οποίο θα συνοδεύει την σκούρα καφέ παραλλαγή, η οποία διέρρευσε πριν λίγες ημέρες. Η συσκευή θα ανακοινωθεί επίσημα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας στις 15 Μαΐου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews Android Android Smartphones Hands-on

Motorola One Vision ελληνικό hands-on video review από το Techblog

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Motorola One Vision με οθόνη 6.3 ιντσών 21:9 και dual camera 48 Μegapixel + 5 MP τεχνολογίας Quad Pixel με Night Vision mode.

Reviews Android Android Smartphones featured

Motorola One Vision: Ένα γρήγορο hands-on video από το Λονδίνο

Δείτε το βίντεο του Motorola One Vision από το Λονδίνο και κάντε υπομονή μέχρι το full video review στο κανάλι του TechblogGR στο YouTube.

Smartphones Android Android Smartphones featured

Το Techblog πάει Λονδίνο για να δούμε από κοντά το Motorola One Vision

Το Techblog πάει Λονδίνο για να δούμε από κοντά το Motorola One Vision με dual camera A.I. 48MP + 5MP τεχνολογίας Quad Pixel.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones Motorola One Vision

Motorola One Vision: Διέρρευσε το φύλλο χαρακτηριστικών, θα έχει Exynos 9609 και τιμή 299 ευρώ

Σήμερα, το WinFuture δημοσίευσε ένα λεπτομερές leak του Motorola One Vision, με μερικές νέες εικόνες και το φύλλο των χαρακτηριστικών της συσκευής.