Motorola One Vision: Διέρρευσε το φύλλο χαρακτηριστικών, θα έχει Exynos 9609 και τιμή 299 ευρώ

Motorola One Vision, Motorola One Vision: Διέρρευσε το φύλλο χαρακτηριστικών, θα έχει Exynos 9609 και τιμή 299 ευρώ

Τον περασμένο μήνα, μία ενημέρωση υποστήριξης ARCore ανέφερε το Motorola One Vision, μία συσκευή που ακούγαμε για πρώτη φορά και δεν ξέραμε απολύτως τίποτα για αυτή. Σήμερα, το WinFuture δημοσίευσε ένα λεπτομερές leak του Motorola One Vision και το φύλλο των χαρακτηριστικών της συσκευής.

Το Motorola One Vision θα είναι μία Android One συσκευή που σε αντίθεση με τα προηγμένα One smartphones, τα οποία ήταν εξοπλισμένα με επεξεργαστές της σειράς Snapdragon 600, το One Vision θα έχει τον Exynos 9609.

Motorola One Vision, Motorola One Vision: Διέρρευσε το φύλλο χαρακτηριστικών, θα έχει Exynos 9609 και τιμή 299 ευρώ

Σύμφωνα με προβλέψεις, ο επεξεργαστής είναι παρόμοιος με τον Exynos 9610 που έχουν τα Samsung Galaxy A. Ο Exynos 9609 θα έχει την ίδια οκταπύρηνη αρχιτεκτονική, αλλά με χαμηλότερη ταχύτητα χρονισμού στα 2.2GHz. Επιπλέον, το Motorola One Vision θα έχει 4GB μνήμη RAM και τουλάχιστον 128GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Το Motorola One Vision θα έχει οθόνη 6,3 ιντσών με ανάλυση 1080p και αναλογία 21:9, η οποία φέρει την επωνυμία “CinemaVision”. Κατά πάσα πιθανότητα η Motorola λανσάρει κατ’ αυτό τον τρόπο την οθόνη του One Vision επειδή η αναλογία ταιριάζει με αυτή των περισσότερων φιλμ. Ωστόσο, το punch-hole που έχει η οθόνη της συσκευής απαγορεύει την ευχάριστη θέαση ταινιών.

Motorola One Vision, Motorola One Vision: Διέρρευσε το φύλλο χαρακτηριστικών, θα έχει Exynos 9609 και τιμή 299 ευρώ

Η κύρια πίσω κάμερα του Motorola One Vision είναι στα 48MP, έχει νυχτερινή λειτουργία, μερικές λειτουργίες φιλμογραφίας, και καταγράφει βίντεο 4K στα 30fps και 1080p στα 60fps. Όσον αφορά την βοηθητική και τη selfie κάμερα, αυτές είναι στα 5MP και 25MP αντίστοιχα.

Τέλος, το Motorola One Vision έχει 3.500mAh μπαταρία, Bluetooth 5.0, Wi-Fi ac, NFC και η τιμή του θα είναι στα 299€. Η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη στις Ευρωπαϊκές αγορές από τις 16 Μαΐου και θα κυκλοφορήσει σε μπλε και χάλκινο χρώμα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.