iPhone 12: Θα μπορεί να καταγράψει 4K video στα 240fps

, iPhone 12: Θα μπορεί να καταγράψει 4K video στα 240fps

Τα iPhone 12 φημολογείται ότι θα εξοπλιστούν με νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά καθώς και περισσότερες κάμερες. Σύμφωνα με μία νέα αναφορά, τα νέα iPhone θα έχουν δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K στα 240fps. Το mode αυτό θα είναι διαθέσιμο ως slow-motion video ενώ η λειτουργία καταγραφής 4K βίντεο στα 120fps θα είναι διαθέσιμη ως ένα κανονικό shooting format.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες που να δείχνουν ότι τα επόμενα flagship του Αμερικανικού κολοσσού θα έχουν δυνατότητα καταγραφής 8K βίντεο όπως συμβαίνει σε αρκετά Android flagship smartphone τα οποία εξοπλίζονται με Snapdragon 865.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, τα iPhone 12 Pro και Pro Max λέγεται ότι θα έχουν 120Hz ρυθμό ανανέωσης και θα έχουν στην πλάτη μία επιπλέον κάμερα τύπου LiDAR όπως συμβαίνει στο iPad Pro 2020. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν φήμες σύμφωνα με τις οποίες η Apple δεν θα ενσωματώσει στο πακέτο αγοράς τον φορτιστή αλλά και το ενσύρματο ζευγάρι ακουστικών.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2020

Τίποτα δεν θα μπορεί να καταγράφει !!!

Αφού, χωρίς φορτιστή, δεν θα μπορούμε να θέσουμε τη συσκευή σε λειτουργία…

Τι ? πως ? Ξεχωριστά ο φορτιστής ??? Σιγά μη…

Anonymous

Άμα έχεις πρόβλημα που δεν θα περιλαμβάνεται φορτιστής στην συσκευασία απλά μην το πάρεις, δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε ένα άρθρο που μιλάει κυρίως για ένα νέο χαρακτηριστικό του iPhone 12 Pro (που στα κινητά με Android δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια) και να το ειρωνεύεσαι με αφορμή αυτό το χαζό επιχείρημα για τον φορτιστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.