Εκτόξευση των πωλήσεων του Xbox One X, το μπερδεύουν με το Xbox Series X

, Εκτόξευση των πωλήσεων του Xbox One X, το μπερδεύουν με το Xbox Series X

Χθες η Microsoft ξεκίνησε να δέχεται προ-παραγγελίες για τις next-gen κονσόλες της, Xbox Series X και Series S. Αν και οι νέες προτάσεις έγιναν ανάρπαστες σε αρκετές αγορές, φαίνεται πως το περίεργο μοτίβο που ακολουθεί η Microsoft με τις ονομασίες των κονσόλων της μπέρδεψε αρκετούς καταναλωτές.

Σε αυτό δε βοήθησε ούτε η Amazon, καθώς ενώ άνοιξαν οι προ-παραγγελίες για το Xbox Series X το ψηφιακό κατάστημα συνέχισε να έχει ένα banner στη σελίδα του, το οποίο προωθούσε το Xbox One X. Το αποτέλεσμα είναι ότι το Xbox One X εκτοξεύτηκε κατά 747% μέσα σε μία ώρα στο διάγραμμα πωλήσεων του Amazon, αν και πιστεύουμε ότι αρκετοί θα από αυτούς θα απογοητευτούν όταν παραλάβουν τη λάθος κονσόλα στο σπίτι τους.

Βέβαια, το λάθος δε θέλει και πολύ να γίνει. Αν κάποιος κάνει αναζήτηση “xbox series x” στο Amazon τα δύο πρώτα αποτελέσματα είναι το Xbox Series X (το οποίο έχει εξαντληθεί) και το Xbox One X, το οποίο είναι διαθέσιμο και στη τιμή των 405 δολαρίων. Όσοι αγόρασαν κατά λάθος το παλαιότερο μοντέλο θα μπορούν να διορθώσουν το λάθος τους μέσα στις επόμενες ώρες, όμως αυτό το πρόβλημα δείχνει το λάθος στις ονομασίες της Microsoft.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μακης

Α καλα,αναμενομενο..Κλασσικη μαικροσοφτ!!Βαλτο εκει xbox two να ξεμπερδευεις!!

Makis

Ακριβώς. 500 x. Άντε βγάλε άκρη. Δεν βρέθηκε ένας βλαχοαμερικανός από το marketing να πει κάτι.

george

Ισως ηταν ιδιοφυϊές σχεδιο της Microsoft να εκτοξεύσει τις πωλήσεις του One X

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Ημερολόγιο, Ειδοποιήσεις κ.α.

Η Apple είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια λειτουργία αυτόματης σύνοψης για ειδοποιήσεις ως μέρος μιας σειράς νέων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που θα ενσωματωθούν στο iOS 18.

Smartphones Apple featured iPad Pro

iPad Pro 13″ & Apple Pencil Pro γίνονται φύλλο και φτερό από το iFixit

Ο δημοφιλής ιστότοπος επισκευών iFixit μοιράστηκε ένα βίντεο με τα teardown του νέου iPad Pro 13 ιντσών και του Apple Pencil Pro.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι – μάλλον – διαθέσιμη η σειρά

Ο έγκυρος αναλυτής Apple της TF International, Ming-Chi Kuo, προέβλεψε σε tweet σε ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμη η επερχόμενη σειρά iPhone 16.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.