vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

vivo, vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της. Η είδηση έρχεται λίγο λιγότερο από ένα χρόνο αφότου συνέβη το ίδιο με την Oppo και την OnePlus.

Και οι τρεις μάρκες ανήκουν στον κινεζικό όμιλο BBK Electronics και αποχωρούν από την γερμανική αγορά μετά από διαφωνία με τη Nokia. Η τελευταία κατηγόρησε τις εταιρείες ότι χρησιμοποιούσαν τις πατενταρισμένες τεχνολογίες της χωρίς να πληρώσουν για την αδειοδότηση τους. Η πατέντα σχετίζεται με τις συνδέσεις WLAN που χρησιμοποιούνται στα smartphones των εταιρειών.

Οι Γερμανοί καταναλωτές δεν μπορούν πλέον να αγοράσουν smartphone vivo στη χώρα αλλά οι υπάρχοντες κάτοχοι smartphone vivo θα εξακολουθούν να λαμβάνουν ενημερώσεις εξυπηρέτησης πελατών και λογισμικού.

Η μήνυση για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προέρχεται από το φινλανδικό υποκατάστημα της Nokia που σχετίζεται με τον προμηθευτή εξοπλισμού και όχι από την HMD Global, η οποία διαχειρίζεται πλέον την επιχείρηση smartphone της Nokia.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra, X100s, X100s Pro: Leak αποκαλύπτει λεπτομέρειες για οθόνη και μπαταρίες

Η vivo ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τα X100s, X100s Pro και X100 Ultra στις 13 Μαΐου, με τις τιμές να έχουν ήδη διαρρεύσει.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra, X100s & X100s Pro: Διέρρευσαν οι τιμές των μοντέλων

Η vivo ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το X100 Ultra, το ολοκαίνουργιο smartphone της για το 2024.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Απολαύστε επίσημα δείγματα της κάμερας

Η vivo αναμένεται να αποκαλύψει το X100 Ultra αυτόν τον μήνα και τώρα μοιράστηκε δείγματα κάμερας του smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Πραγματικές εικόνες κάνουν την εμφάνισή τους πριν την κυκλοφορία

Το vivo X100s που κυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα επίσημο teaser και τώρα βλέπουμε πραγματικές εικόνες του στο Weibo.