Samsung Galaxy S23 Ultra: Τέλος η εγγραφή βίντεο 8Κ υψηλού bitrate

Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra: Τέλος η εγγραφή βίντεο 8Κ υψηλού bitrate

Μετά την ενημέρωση λογισμικού του Ιουνίου, οι χρήστες Samsung Galaxy S23 Ultra αναφέρουν ότι η εγγραφή βίντεο 8K χρησιμοποιώντας τη λειτουργία υψηλού bitrate δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Η επιλογή στο μενού της κάμερας εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά η εναλλαγή είναι γκρι. Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο changelog ούτε κάποια εξήγηση από τη Samsung για αυτόν τον τερματισμό της λειτουργίας.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι η επιλογή υψηλού bitrate απενεργοποιήθηκε λόγω προβλημάτων σταθερότητας. Υπήρξαν αναφορές από χρήστες που έλεγαν ότι μερικές φορές η εγγραφή βίντεο 8K είχε ως αποτέλεσμα κουνήματα και αστάθειες.Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η Samsung αποφάσισε να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα μέχρι να βρει τρόπο να επιλύσει το πρόβλημα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα ήταν καλό για τη Samsung να αναφέρει κάτι στο αρχείο αλλαγών ή να κυκλοφορήσει μια δήλωση. Ωστόσο, η εγγραφή 8K στο σύνολό της είναι διαθέσιμη, αλλά σε χαμηλότερη ποιότητα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος Κ

Δεν το έχετε καταλάβει τοσα Χρόνια ?οτα έρχεται καινούργια σειρα μοντελου ολο και κατι θα χαλασουν στο παρων μοντελο για να πουλησουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.