Redmi K70 & K70 Pro: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός και οι χρωματικές επιλογές

Redmi k70, Redmi K70 & K70 Pro: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός και οι χρωματικές επιλογές

Η σειρά Redmi K70 έρχεται στις 29 Νοεμβρίου και μόλις τώρα η Xiaomi αποκάλυψε τη σχεδίαση του τηλεφώνου και τα δύο χρώματα στα οποία θα προσφέρεται.

Καταρχάς, θα υπάρχει ένα σύστημα με τρεις κάμερες, τοποθετημένες σε έναν τετράγωνο σχεδιασμό μαζί με το φλας LED. Αν και μοιάζει με τη σχεδίαση της σειράς Xiaomi 14, εδώ το camera island εκτείνεται από τη μία άκρη μέχρι την άλλη.

Ακόμα, αποκαλύφθηκε πως η οθόνη θα είναι ένα πάνελ 6,67 ιντσών με πάχος μόνο 74,9 mm. Δεν θα υπάρχουν καμπύλες πλευρές. Όλα θα είναι επίπεδα, εκτός από το εμφανώς ορατό camera bump.

Παράλληλα, υπήρξε ένα leak από έναν λιανοπωλητή που έδωσε στη δημοσιότητα όλους τους συνδυασμούς μνήμης και τα χρώματα των Redmi K70 και Redmi K70 Pro. Η μνήμη RAM θα ​​είναι τουλάχιστον 16 GB σε όλες τις διαμορφώσεις, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα φτάσει το 1 TB. Η Redmi έδειξε τις ναυαρχίδες της σε Λευκό και Μαύρο αλλά υπάρχουν επίσης Μπλε και Μωβ εκδόσεις.

Redmi k70, Redmi K70 & K70 Pro: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός και οι χρωματικές επιλογές

Στην εκδήλωση της 29ης Νοεμβρίου θα δούμε επίσης ένα νέο laptop που ονομάζεται Redmi Book 16 2024, ένα wearable Redmi Watch 4 και τα ακουστικά Redmi Buds 5 Pro TWS.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi K70 Ultra: Επιβεβαιώθηκε η ενσύρματη φόρτιση 120 W

Η Xiaomi μόλις πήρε πιστοποίηση από την 3C για το νέο της smartphone Redmi κορυφαίας κατηγορίας, to K70 Ultra.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 15 Pro: Φήμες ότι έρχεται με κάμερα ζουμ περισκοπίου

Σύμφωνα με τον διάσημο leakster Digital Chat Station στο Weibo, το Xiaomi 15 Pro μπορεί να διαθέτει κάμερα ζουμ περισκοπίου.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Flip: Θα φορτίζει γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο clamshell στην αγορά

Τα κορυφαία αναδιπλούμενα smartphone σε πωλήσεις τα τρία τελευταία χρόνια ήταν τα το Galaxy Z Flip 3, το Galaxy Z Flip 4 και το Z Flip 5.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4 & Mix Flip: Διέρρευσαν λεπτομέρειες για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα

Tο Xiaomi Mix Fold 4 αναμένεται να έρθει μαζί με το Mix Flip, το πρώτο αναδιπλούμενο σε στυλ flip της εταιρείας.