Χριστουγεννιάτικες προσφορές σε λογισμικό: Αποκτήστε Office 2021 με 25€

Κλειδιά Windows 11, Χριστουγεννιάτικες προσφορές σε λογισμικό: Αποκτήστε Office 2021 με 25€

Η Black Friday και η Cyber Monday είναι πολύ πίσω μας και πρόκειται να υποδεχτούμε μια νέα συναρπαστική περίοδο των διακοπών. Η πολυάσχολη δουλειά σας κάνει να ξεχάσετε να ετοιμάσετε δώρα για την οικογένειά σας ή τον εαυτό σας! Επιλέξτε Godeal24, όπου μπορείτε να αποκτήσετε αυθεντικές σουίτες και λειτουργικά συστήματα για όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Το Godeal24 Big Sale για τα Χριστούγεννα θα σας προσφέρει τα φθηνότερα ψηφιακά κλειδιά λογισμικού για λίγες μόνο μέρες ακόμα!

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.

Software TikTok YouTube

To TikTok δοκιμάζει βίντεο διάρκειας έως 60 λεπτών – Μεταμορφώνεται σε… Youtube

Το TikTok δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή μεταφορτώσεις βίντεο διάρκειας 60 λεπτών, στην προσπάθειά του να μοιάζει περισσότερο με το YouTube.

Software Google Google Search

Google Search: Αλλάζει η αναζήτηση όπως την ξέραμε χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

H Google δε συνηθίζει να κάνει αλλαγές στη μηχανή αναζήτησής της που αποδεικνύεται σχεδόν παγκοσμίως δημοφιλής, αλλά τώρα φέρνει ένα νέο φίλτρου Ιστού.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.