H Nothing ετοιμάζει λανσάρισμα προϊόντος στις 18 Απριλίου – Μάλλον έρχεται το Ear [3]

Nothing Ear [3], H Nothing ετοιμάζει λανσάρισμα προϊόντος στις 18 Απριλίου – Μάλλον έρχεται το Ear [3]

Την περασμένη εβδομάδα, η Nothing μοιράστηκε ένα teaser που αφήνει να εννοηθεί πως τα Ear (3) TWS θα κυκλοφορήσουν σύντομα, και τώρα επιστρέφει με νέο teaser που αναφέρει την ημερομηνία αποκάλυψης ενός προϊόντος. Αυτή είναι η 18η Απριλίου.

Το Ear (3) εξακολουθεί να είναι το επικρατέστερο προϊόν που θα κυκλοφορήσει σε αυτό το launch event. Στο teaser βλέπουμε ένα σκαθάρι και έναν βάτραχο που κανονίζουμε play date.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ασαφές μήνυμα αλλά θυμηθήκαμε ότι το σκαθάρι χρησιμοποιήθηκε πέρυσι στο teaser για την παρουσίαση του Ear (2). Ο βάτραχος, λοιπόν, ίσως είναι ο διάδοχος του σκαθαριού, ΑΚΑ το Ear [3].

Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το Ear (3), αλλά από τώρα έως τις 18 Απριλίου περιμένουμε να “σκάσουν” τα leaks.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Αυτά είναι τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Η Sony παρουσίασε τα δύο πρώτα της smartphone για το 2024, τα Xperia 1 VI και Xperia 10 VI και τώρα ήρθε η ώρα για τα επίσημα promo βίντεό τους.

Software A Android featured

Android 15 Beta 2: Mε νέες δυνατότητες και υποστήριξη για περισσότερες συσκευές

Η Google κυκλοφορεί εκδόσεις προεπισκόπησης προγραμματιστών για το Android 15 από τον Φεβρουάριο, με την πιο πρόσφατη Beta 1.2 να έρχεται στα τέλη Απριλίου.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Ανάμεσα στα πρώτα smartphone που θα επιτρέψουν πρόσβαση στο Android 15

Στο φετινό Google I/O ανακοινώθηκαν μια σειρά από βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα Αndroid μαζί με λεπτομέρειες για το νέο smartphone της εταιρείας, το Pixel 8a.