10.000 άρθρα Techblog

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για το Techblog.gr. Τούτο εδώ είναι το 10.001 άρθρο που δημοσιεύσουμε και μέσα από αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους έναν έναν προσωπικά για την συντροφιά που κάνετε μαζί μου τα τελευταία 7 χρόνια σε αυτό το μαγικό ταξίδι. Καθημερινά όλοι μαζί δημιουργούμε μια μεγάλη παρέα τεχνολογίας με τα αποτυπώματα που αφήνετε με τα σχόλιά σας και τις σκέψεις να με κάνουν να αισθάνομαι ότι το Techblog είναι και δικό σας.

Techblog.gr, Η τεχνολογία μας ενώνει 🙂

• Facebook
YouTube
Twitter
Google+

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:11

Σχόλια

  • Συγχαρητηρια και σε εμας τους αναγνωστες και στους συντακτες λοιπον!!!
    Kωστα και λοιποι συνεχιστε ετσι!!!

  • Κώστα σου εύχομαι να τα "μυριοση" το techblog πάντα πρωτιές και καλά τεστ με μαγικό κοπίδι:))

  • Συγχαρητήρια σε όλους όσους κρατούν ζωντανό το techblog και μας ενημερώνουν κάθε μέρα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

    Το techblog με έχει βοηθήσει απίστευτα στις αγορές μου που αφορούν την τεχνολογία τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο.
    Μπράβο παιδιά!!!Συνεχίστε έτσι!!!

  • ειμαι καινουργιος στην παρεα και με βοηθατε απιστευτα με τις γνωσεις σας.αντε και 100000000000000000000001 τα αρθρα.κωστη θελω hands on note2......................ο καθενας με τον πονο του.

  • Παρακαλώ Κώστα παιδί μου δεν είναι ανάγκη να με ευχαριστήσεις προσωπικά :)Πάντα παρών.Πάντως το Techblog δεν είναι και δικό μας γιατί αν ήταν θα είχα κερδίσει τουλάχιστον σε ένα διαγωνισμό, τουλάχιστον μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία (τσάκου μια eneloop).

  • Τα τελευταία δύο χρόνια παρακολουθώ το site και σχολιάζω πολύ σπάνια. Με έχει βοηθήσει να μάθω πάρα πολλά για τον κόσμο της τεχνολογίας και των κινητών ειδικότερα, οπότε θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την εξαιρετική δουλειά. Συνεχίστε δυνατά!!!!

  • Τι να πω για το πολυαγαπημένο μου techblog... αυτό με μύησε στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας και με έκανε να την αγαπώ, με ξεστράβωσε και με έμαθε να έχω κρίση στις τεχνολογικές αγορές μου. 10.000 άρθρα ? 1.000.000 θα φτάσουμε.

  • Συγχαρητήρια!! Εμείς θα είμαστε έδω να σε στηρίζουμε και θα σε βοηθήσουμε να τα κάνεις 100.000!! Συνέχισε να μας ενημερώνεις τέλεια όπως πάντα!!!

  • Μπράβο Κώστα, σε σένα και σε όσους έχουν συμβάλλει στο Techblog, είτε αυτοί είναι συντάκτες είτε αναγνώστες! Συνεχίστε όλοι την καλή δουλειά, είτε αυτό λέγεται ενημέρωση είτε διάλογος! ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.