Business

Apple: Ανακοίνωσε press event 27 Οκτωβρίου

Εδώ και καιρό οι πληροφορίες ήθελαν την Apple να έχει προγραμματίσει press event στις 27 Οκτωβρίου, στο οποίο θα κάνει την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση νέων Macs. Τελικά η ίδια επιβεβαίωσε τις πηγές αποστέλλοντας προσκλήσεις μέσα από την επίσημη σελίδα της.

Η Apple χρησιμοποιεί μαύρο φόντο, και πολύχρωμο δαγκωμένο μήλο κάτω από το οποίο γράφει: “hello again”, μια σαφής αναφορά στο πρώτο Mac του 1984, όπου χρησιμοποιήθηκε και πάλι η λέξη “hello”. Μένει να δούμε αν και η φετινή ανακοίνωση θα είναι τόσο μεγάλη.

Βασιζόμενοι στις διαρροές περιμένουμε τα νέα MacBooks να ξεφορτωθούν τις θύρες USB-A, θα περιοριστούν σε USB-C ή Thunderbolt 3. Επιπλέον, η Apple λέγεται ότι θα αφήσει πίσω την υποστήριξη για MagSafe και Thunderbolt 2.

Αναμένεται να εγκαταλείψει το 11 ιντσών MacBook Air, αλλά θα κρατήσει το μοντέλο με οθόνη 13 ιντσών. Υπήρχαν διάφορες φήμες σχετικά με την τύχη της σειράς MacBook Air από τότε που ήρθε το 12ιντσο MacBook, αλλά η Apple όπως φαίνεται θέλει να επικεντρώσει την προσοχή της στο 13 ιντσών MacBook Air και όχι στο 11ιντσο.

Επιπλέον, τα νέα μοντέλα αναμένονται με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και νέο OLED touch panel, που μπορεί να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες.

Περισσότερα θα μάθουμε σε μια εβδομάδα και όπως κάθε φορά η Apple θα μεταδώσει ζωντανά το event για όσους δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν από κοντά.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Οκτωβρίου 2016 8:43

Σχόλια

  • It's comming...

    ΥΓ. Δεν υπάρχει νόημα να κρατήσει το Macbook Air στις 11" πλέον...ας δώσει Air 13" με i3 και i5 και Pro 13"/15" με i7!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.