Business

Apple: Θα μετονομάσει το iOS σε iPhoneOS και τα iPhone σε Apple Phone;

Η Apple ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μία ακόμα μεγάλη αλλαγή, όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί στα smartphones της και το όνομα των ίδιων των iPhone.

Μεγάλες αλλαγές στα προϊόντα της αμερικανικής εταιρείας

Πέρυσι, ο τεχνολογικός κολοσσός με έδρα το Cupertino ανακοίνωσε ότι πλέον τα ρολόγια, τα tablets, οι τηλεοράσεις, και τα smartphones της θα τρέχουν τις δικές τους εκδόσεις λειτουργικού συστήματος, οι οποίες θα βασίζονται κατά κύριο λόγο στο iOS.

Τώρα, έγινε γνωστό ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να αλλάξει το όνομα του iOS και στα smartphones της, που δεν είναι άλλα από τα iPhones. Σύμφωνα με τις αναφορές, τα iPhone 12 θα τρέχουν το νέο iPhoneOS. Δηλαδή, πλέον τα έξυπνα ρολόγια Apple Watches θα χρησιμοποιούν το watchOS, τα tablets Apple iPads το iPadOS, οι έξυπνες τηλεοράσεις Apple TVs το tvOS, και τα έξυπνα τηλέφωνα iPhone το iPhoneOS.

Κάτι όμως δεν φαίνεται σωστό στην παραπάνω πρόταση. Ενώ όλες οι συσκευές ονομάζονται Apple συν το όνομα του προϊόντος, τα iPhone ποτέ κανείς δεν τα αποκαλεί Apple iPhones. Αυτό όμως θα αλλάξει σύντομα, σύμφωνα πάντα με όσα έγιναν γνωστά. Συγκεκριμένα, οι πηγές αναφέρουν ότι η εταιρεία θα προχωρήσει στην αλλαγή του ονόματος των διάσημων premium smartphones και θα πλέον θα τα ονομάζει Apple Phone.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Ιουνίου 2020 16:59

Σχόλια

  • Εεε λογικό το λογισμικό σε κάθε συσκευή να έχει διαφορετική ονομασία αλλά να αλλάξει ονομασία το iPhone? Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω θα προσφέρει στο brand αυτή η κίνηση. Δηλαδή και τ ipad να λέγεται apple tablet/pad??

  • Η πιο μεγάλη κοτσάνα που διάβασα πότε. Σιγά μην αλλάξει ίσως το πιο εμπορικό όνομα προϊόντος τηλεφωνιας στον πλανήτη ...πολύ κουλό αν γίνει γίνει... εκτός και αν έχασε κάνα δικαστήριο για το όνομα και είναι υποχρεωμένοι να το αλλάξουν....
    Και λίγο χιούμορ δηλαδή τώρα πως θα αποκαλούνται τα isheeps ???
    AppleSheeps δεν ακούγεται καλό lol

  • Μεγάλη ΒΛΑΚΕΙΑ αν κάνουν κάτι τέτοιο...

    Επιτυχημένο brand-name... ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.