Apple: Παίρνει και εκείνη μέρος στο Black Friday 2016

Η Apple δεν φημίζεται για την χαμηλή κοστολόγηση των προϊόντων της. Αντιθέτως, οι συσκευές του Cupertino είναι συνήθως ανάμεσα στις πιο ακριβές της κατηγορίας τους. Επιπλέον, ο Αμερικάνος τεχνολογικός γίγαντας δεν προβαίνει ούτε σε εκπτώσεις.

Είναι σπάνιο να συναντήσει κανείς ένα προϊόν Apple σε μειωμένη τιμή και αν τύχει, αυτό θα οφείλεται μάλλον στην κυκλοφορία μιας νεότερης έκδοσης. Φέτος όμως, η Apple φαίνεται πως θα κάνει την έκπληξη, αφού αναμένεται να συμμετάσχει στις προσφορές της Black Friday 2016.

Αν ανατρέξετε στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας, θα συναντήσετε μια φωτογραφία-teaser η οποία απεικονίζει ένα Apple Watch με την 25η του Νοέμβρη (δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή) να εμφανίζεται στην οθόνη του, ενώ από κάτω αναγράφεται η φράση “Φυλάξτε την ημερομηνία” (“Save the date”). Δίπλα στο smartwatch η Apple σχολιάζει πως το event αγορών διάρκειας μιας μέρας θα φτάσει πριν το καταλάβουμε, καλώντας μας να επιστρέψουμε στο site την Παρασκευή.

Προφανώς το Cupertino θα ρίξει τις τιμές στα προϊόντα του για χάρη της φετινής Black Friday. Βέβαια, είναι άγνωστο το αν ο κατασκευαστής διαθέσει όλες τις συσκευές του με έκπτωση, καθώς επίσης και το ποσοστό της μείωσης από την οποία θα επωφεληθούν οι υποψήφιοι αγοραστές. Ακριβώς επειδή αναφερόμαστε στην Apple, καλό θα είναι να έχουμε χαμηλές προσδοκίες. Όπως και να έχει, η συμμετοχή της εταιρείας στις φετινές προσφορές είναι μια ευχάριστη είδηση. Ελπίζουμε οι εκπτώσεις να ισχύουν και στην χώρα μας!

apple black friday 2916, Apple: Παίρνει και εκείνη μέρος στο Black Friday 2016

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tolkien

Black Friday 2016 της Apple
iphone 7 plus – 50 δολλαρια
macbook pro -50 δολλαρια.
😛 😛 😛 Super Deal for geeks

Γιάννης

Φαντασου να πει straight 50% at all apple.. at any country… no matter stock?
Έχει παρει όλες τις αγορές του κόσμου σε όλα τα προϊόντα μέσα σε μια μέρα.
Ακόμα φαντάσου εκατομυρια συνδιαςμούς χρωμάτων, πεταλούδες να πεταν σε απέραντα πράσινα λειβάδια γεμάτα κάθε είδους ζωάκι και χορτάρι και να παίζουν τα παιδάκια χαρούμενα μπάλα και να τρέχουν τα σκυλάκια να την πιάσουν και όλα τα πολύ πολύ χαρούμενα. Αχ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i