Ποια έιναι η καλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας [community]

Μετά την απίστευτη συμμετοχή σας με περισσότερα από 490 σχόλια στην ερώτηση για το ποιο κινητό έχετε συνεχίζουμε τα community posts αυτή τη φορά ρωτώντας ποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είναι καλύτερη για εσάς και ποιο πακέτο χρησιμοποιείτε.

Προτείνετε ή προστατέψτε άλλους φίλους της τεχνολογίας που αναζητούν την καλύτερη λύση. Στα σχόλιά σας μην ξεχνάτε να αναφέρετε σε ποια περιοχή της Ελλάδα χρησιμοποιείτε το πακέτο σας, αν είστε ευχαριστημένοι από το σήμα, αν έχετε γρήγορο mobile ίντερνετ και σε τι ταχύτητες σερφάρετε και τέλος πόσα χρήματα δίνετε και τι σας προσφέρει το πακέτο σας (συμβόλαιο ή καρτοκινητή).

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Σχόλια

  • COSMOTE, σήμα καμπάνα παντού, μεγαλες ταχύτητες ίντερνετ, πολύ καλη καλυψη. Μπορεί η Wind να έχει ποιο φτηνά συμβόλαιά, αλλά η καλυψη μετράει περισότερο. Επίσεις δεν έχω επαφη κινητού στο κινητό μου που να μην είναι COSMOTE.
    Απο Vodafone δε το συζητώ.....

  • Εγω οσα χρονια εχω κινητο εχω cosmote εδω και ενα μηνα εχω cosmote plus 35 με καλυπτει αρκετα και δινω 25 ευρω το μηνα.ειμαι απο Αθηνα και το σημα ειναι πολυ καλο και το 4g καλυπτει τις περισσοτερες περιοχες η εξυπηρετηση αψογη και γενικα δεν σκεφτομαι ποτενα φυγω απο αυτην την εταιρεια. Την προτεινω ανεπιφυλακτα.

  • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Σωστός!!!! Ολες πως να τα αρπαξουν κοιτανε! Ουστ! Πίσσα και πούπουλα!!!!

  • Εγω εχω Cosmote, σε θεμα σήματος και ποιότητας και τεχνολογίας ειναι μπροςτα. Αν και ειναι λίγο ακριβή. Η Vodafone επίσης πολυ καλη και με πολλές προσφορές σε CU. Η Wind ειναι πάτος, δε ξέρει σε ποιον αιώνα ειναι, ας το κλείσει το μαγαζί!!!

  • Η Καρτελ Α.Ε.
    Ανταγωνισμός 0 ολες τα ιδια μονο η επωνυμία αλλάζει στα δελτια τυπου!
    Καρμπον προγράμματα με αλλαγες 10-20' και 3-5 ευρο στα πάγια,
    κοινοπραξίες για τα δίκτυα κτλ.
    πλεον μισθούς πίνας στους εναπομειναντες υπαλλήλους..
    και το κυριότερο κάνουν τον φοροεισπράκτορά με 36%-45% φορο +20% πανω απο τον μεσο ορο της ΕΕ που σε πολλες χωρες εκει εξω δουλεύει ο ανταγωνισμός, οχι οπως εδω που χρονια τωρα ζει και βασιλεύει το καρτελ αλλα κάνεις δεν μιλάει!

    +1 στο 1ο σχόλιο!

  • Δε ξέρω πώς θα εξυπηρετήσει αυτή η έρευνα, εδώ διπλανές πολυκατοικίες έχουν διαφορετικές εταιρίες για να πιάνουν σήμα...Με λίγα λόγια καλύτερη δεν υπάρχει, #1 παράγοντας είναι το σήμα και μετά η χρήση (SMS, MB κλπ) μαζί με τον κοινωνικό κύκλο (βλέπε What's up στις μικρές ηλικίες παλαιότερα).

  • +1 στο 11ο σχόλιο, που έδωσε +1 στο 6ο σχόλιο, που έδωσε +1 στο 1ο σχόλιο, που κοιτουσε τη Γιαδικιάρογλου, που κοιτούσε την Βουγιουκλάκη!! :DDD

    Vodafone cu FTW!!

  • Εγώ ήμουν για χρόνια στην vodafone και πιο πριν στη wind και τώρα κατέληξα στην cosmote. Από την εμπειρία μου θα πω την vodafone. Στις περιοχές που κινούμε μέσα στην Αθήνα η cosmote δεν πιάνει. Για να μην μιλήσω για το γεγονός ότι πολλές φορές δεν πραγματοποιεί κλήσεις... Με την vodafone δεν είχα τέτοια θέματα και επιπλέον είχε και καταπληκτική εξυπηρέτηση πελατών. Στη 1η ευκαιρία θα επιστρέψω στη vodafone.

  • Έχω Cosmote καρτοσυμβολαιο Student (πάγιο 16,79) μένω στην Λούτσα (Αν. Αττική) και από δίκτυο 2G είναι μια χαρά στο 3G έχει 2 με 3 γραμμές και 4G τίποτα, αν είσαστε φοιτητές είναι το καλύτερο πακέτο που υπάρχει γιατί έχει ένα σωρό υπηρεσίες και όταν κάποιος what's up συνδρομητής καλέσει χρεώνεται σαν να καλούσε what's up.

  • What' up (cosmote) το καλυτερο με 10 ευρω τον μηνα εχω 100 λεπτα + SMS προς ολα τα δικτυα και 400 λεπτα + SMS προς whats up και περισευουν 2€ στην καρτα

  • Στην αρχη ειχα Wind F2G αλλα το σημα ηταν χαλια και αλλαξα σε Cosmote What's Up και ειμαι κομπλε και σημα εχω και δωρακια απο το Reload It εχω

  • Το 6ο σχόλιο δεν εχει δίκιο που λέτε ολοι +1. Σχεδόν ιδια ειναι τα προγραμματα με συμβόλαιο και τα καρτοσυμβολαια. Η καρτοκινητή ειναι τελείως διαφορετική σε ολες τις εταιρίες!!!

  • wind

    Είναι η πιο οικονομική και ας έχω το χειρότερο σήμα.
    Άλλωστε είμαι καλυμμένος όπου και αν σταθώ, έστω και με ελάχιστο σήμα πάλι θα την κάνω την κλήση ανάγκης.

  • Η Free mobile στη Γαλλία.

    4 ευρώ πάγιο κάθε μήνα

    Τσάμπα κλήσεις κινητά/σταθερά ΚΑΙ σε σταθερά Ευρώπη

    Τσάμπα όσα μηνύματα θες

    20 GigaBytes/μήνα 4G (τα οποία δεν τελειώνουν ποτέ).

  • Εχω μετακινηθεί ,μετά από 10 χρόνια στην cosmote, στην wind εδώ και 6 μήνες. Ο λόγος ήταν το promotion με τα "φοιτητικά"πακέτα. Δηλαδή καθαρά για θέμα οικονομίας. Στην ανανέωση τον 10 ευρώ έχω 1 γιγα δώρο. Μετά βάζοντας το φοιτητικό πακέτο αξίας 5 ευρώ έχω 1000 λεπτά προς ΟΛΟΥΣ και 1 γιγα ακόμη. Επίσης κάθε βδομάδα μου δίνει 20 SMS προΟΛΟΥΣ δηλαδή 80 SMS το μήνα. Όπως προειπα οι λόγοι ηταν καθαρά οικονομικοί αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από όλες τις υπηρεσίες γενικότερα. Σήμα 2g φοβερό και παντού έχοντας παντα άψογη ποιότητα κλήσης και ποτε ουτε ενα drop call. Σήμα 3g άψογο στις περιοχές που κινούμαι ΕΓΩ.Και μόνιμα 20 με30 Mbps σύμφωνα με διάφορα τεστ που έχω κανει. Συνολικα στην περιπτωση μου μου έχει κάτσει καλά και είναι πολύ ικανοποιημένος και στο μυαλό μου δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθούν κάπου άλλου στο προσεχές μέλλον.

  • Εγώ έχω wind. Πολυ οικονομική σαν εταιρία, απλα πρέπει να βελτιώσουν το σήμα του 3g. Cosmote και Vodafone ουτε για πλάκα. Οι 2 αυτές εταιρίες συναγωνίζονται στο ποιος θα κλέψει ή αρμέξει τον πελάτη περισσότερο.

  • Όσον αφορά την κάλυψη 3G/2G & εξ. πελατών καθαρά Vodafone. Για κάλυψη 4G και παρεχόμενες υπηρεσίες, πχ HD Voice, Cosmote. Η Wind έχει πολύ καλές τιμές αλλά από εξ. πελατών και δίκτυο είναι πολύ πίσω! Ξυλόκαστρο Κορινθίας

  • Φοιτητικό Cosmote what's up στη θεσσαλονίκη με αρκετά καλή κάλυψη 4g στο κέντρο και πακέτα πού καλύπτουν τις ανάγκες μου..

  • ΚΑΜΙΑ!!!! Όλες κοιτάζουν με τα ψέματα να βγάλουν κέρδος....εδώ δεν έχουμε 3G, δεν έχουμε σήμα στις απλές κλήσεις, πάμε σε 4G....Καταργούν την κάρτα των 5 ευρώ που είναι απάνθρωπο για την χώρα και την εποχή μας....για να μην αναφέρω το σκάνδαλο με τα μονόευρα που πήγαιναν σύννεφο πριν απο μερικά χρόνια επειδή και καλά είχαμε κάποια εφαρμογή που κατανάλωνε και καλά δεδομένα και μάς χρέωναν κάθε μέρα.....όλες τις κομπίνες του κόσμου έχουν βρει και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες....

  • Η Vodafone όπου και να πάω ποτέ δεν με απογοητεύει. Είχα κάνει φορητότητα Cosmote τον Μάιο και άντεξα μόνο 6 μήνες. Στην Ξάνθη είναι χάλια το δίκτυο της. Το 3g της δεν δουλεύει. Μόνο σε σημεία έχει καλό 4g.

  • Ολες ιδιες ειναι στο συνταγμα εχεις 4G αλλα οταν βγεις εκτος πολεως ουτε σημα δεν εχουν.

  • Εγω ειμαι στην Vodafone και το δυκτυο ειναι παρα πολλη γρηγορο ειμαι ευχαριστημενος

  • VODAFONE CU

    1.call me back
    2.πολυ καλα πακετα κ προσφορες
    3.Βαζεις καρτα 10ευρο κ εχεις αυτοματα 500ΜΒ η λεπτα ομιλιας(το επιλεγεις εσυ) και οχι reload it που δεν ξερεις τι θα σου τυχει...
    4.τηλ. 4G δεν εχω αλλα απο ιντερνετ καλα παει,το Η πιανει τις περισσοτερες φορες
    5.πολυ καλη εξυπηρετηση μεσο viber,skype,whatsapp
    IΩANNINA

  • Cosmote προς το παρόν! Από φορητότητα , 1500' 1500 μυνήματα προς όλους και δύο γιγα ίντερνετ 32,60.

  • Εχω Wind. Στα μερη που κινούμαι (Χανιά) εχει καλό σήμα και ικανοποιητικό 3G. Από εξυπηρέτηση πελατών δεν εχω παράπονο. Δέν λέω πως εχω μείνει εκπληκτος γενικά, αλλά ενταξει...

  • Εχω περασει τα τελευταια πεντε χρονια απο What's Up,Q,F2G και ξανα What's Up.Στην ανατολικη θεσσαλονικη(Χαριλαου) η Vodafone χωλαινει στο σημα ειδικα 3G οπως και η Wind σε εσωτερικους χωρους.Η Q που εχω τωρα εχει μετριο 2G (Σημα εχω με εσωτερικη περιαγωγη στο δικτυο της Wind),στην επαρχια εχει σημα GPRS σε πολλα σημεια.Η Cosmote εχει αρκετες κεραιες και γενικα εχει Full Edge και H,H+ ακομα και στην επαρχια μεσα ή εξω.Το αρνητικο ειναι οτι δεν εχει καλα πακετα για να ανταγωνιστει. Προσωπικα η Wind ειναι μια χαρα σαν εταιρεια και κανει βηματα προοδου στο σημα της και στις online υπηρεσιες.Το αρνητικο ειναι η περιαγωγη στην Q οπου ειναι εκνευριστικο.

  • Εχω Cosmote(What's Up) και Q.Σε συγκριση μερα με την νυχτα.
    Cosmote εχω σημα φουλ Edge και H,H+
    Πακετα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα,
    γιατι χρησιμοποιω 0.facebook
    Η Q εχει μετριο 2G,εσωτερικη περιαγωγη,πακετα μονο το 600 προς Wind/Q με 2 ευρω.
    Προτιμω Cosmote γιατι στο θεμα του ιντερνετ(MB) εχει καλες ταχυτητες αλλα τα πακετα ειναι φωτια.Αμα ειχε καλυτερο σημα και καμια προσφορα να εχω καθε μηνα MB με ανανεωση θα το σκεφτομουν να αλλαξω.

  • Vodafone Cu student. Βάζω μια κάρτα 10€ το 2 μηνο. Μου δίνει κάθε πρωτη του μήνα 600 λεπτά προς Vodafone, 600 mb internet ( αυτά είναι δώρα ). Τώρα με 7€ το μήνα έχω 1000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα, 100 sms προς όλα τα δίκτυα και 600 mb internet. Επίσης παίρνω απο 100 mb απο 3 άτομα σύνολο 300, για κάθε ανανέωση που πραγματοποιούν 3 φίλοι μου. Απο σημα ειμαι υπέρ ευχαριστημένος 3g παντού στην αθηνα , επιτυχία κλήσεων πάντα, σήμα 2g σε περιοχές που είναι δυσπρόσιτες λόγο γεωγραφίας όχι για πολυ φυσικά αλλάζει αμέσα με μια εναλλαγή δικτύων παλι σε 3g, μια απο αυτές τις περιοχές είναι η ζωγραφου στην οποία και κατοικώ. Άριστη εξυπηρέτηση πελατών και γενικά άριστη εικόνα τις εταιρίας.

  • wind

    Αποκλειστικά για την τιμή! Σήμα θα ήθελα να ήταν καλύτερη.
    Mε 10 Ευρώ το μήνα
    1500 Σταθερά
    1500 Wind
    150 Vodafone Cosmote
    850 MB

  • Εχω cosmote. Ο μονος λογος που το κραταω ακομα ειναι γιατι εχω παγιο μονο 12,5 ευρω και μιλω 100' προς αλλους ,1500' οτε , 140 ΜΒ, 60 μην.αλλους, 1500 μην οτε.
    ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ
    (Τουμπα-Κεντρο Θεσσαλονικη)
    @Χρήστος Πως το καταφερες?????

  • Ενας Γιαννιώτης ρε παιδιά να διαβεβαιώσει οτι για να μιλησεις με κάποιον 5 λεπτα πρεπει να το κανεις διαδοχικα γιατι πέφτει το σήμα ανα δευτερόλεπτο με την κωλοcosmote που μπλέξαμε!Vodafone μονο (για την περιοχή μου πάντα)

  • Επειδη ακουω για φοιτητικα πακετο να πω μονο οτι και η cosmote εχει ενα φοβερο πακετο με 2gb ιντερνετ και τα παρελκομενα στα 16.80.

    Εγω ειμαι cosmote ενω ειχα vodafone πολλα χρονια. Περα των φοιτητικων πλεονεκτηματων και περα των καρτοκινητων (οπου στο δευτερο η wind τα παει πολυ καλα αφου με 10 ευρω εχεις πολυ πραμα γενικα) αν θες απροβληματιστη λειτουργια η cosmote ειναι πολυ καλη. Ειναι ακριβη σαν εταιρια αλλα ειναι η καλυτερη πιστευω.

    Μενω αθηνα, με καρτοσυμβολαιο κινουμαι. Αν ηταν λιγο πιο φτηνη θα ηταν τελεια. Αλλα τι να κανουμε. Και η vf ακριβη ειναι αλλα οχι το ιδιο απο την εμπειρια μου. Πολλες οι περιπτωσεις που παλευα για mobile internet της προκοπης δυστυχως.

    Απλα ενα γενικο σχολιο ειναι οτι το mobile internet στην χωρα μας ειναι πολυ ακριβο. Ενω απο τα τριγυρω μπορεις να βρεις λυση με καλα λεφτα αν θες πραγματικα πολυ internet (που πιστευω ειναι το πιο σημαντικο αν θες να κανει την χρηση που αρμοζει σε ενα smartphone) πρεπει να πας σε πολυ ακριβες λυσεις.

  • Όλη η εταιρεία έχει Wind. Μέχρι και το 2011είχα Cosmote αλλά μιας και ο συνέταιρος μου είχε wind είπα να δοκιμάσω γιατί η Cosmote μπορεί να ήταν η καλύτερη για Θεσσαλονίκη αλλά όταν άρχισε αυτό με τα whats up μου είχε σπάσει τα νεύρα. Λόγω της δουλειάς μου (τεχνικός ανελκυστήρων) μπορεί να είμαι σε οπoιοδήποτε μέρος της πόλης και σε υπόγεια (μηχανοστάσια) και θέλω να έχω σήμα έστω και να μισο ακούω αλλά όχι στο ΙΣ και να χάνετε το σήμα.
    Για να μη πολυλογώ με την Wind είμαι πολύ ευχαριστημένος και σε σήμα για κλήσεις αλλά και σε m. internet.

  • Q-Telecom card...
    Οικονομική κ τίμια!!!πολυ φτηνή σε όλα!!!
    Το μονο αρνητικό ειναι οτι εχει περιαγωγή απο την wind με αποτέλεσμα να μην εχει καλή κάλυψη Ίντερνετ σε αρκετά μέρη...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.