Cisco | Νο 6 στη λίστα FORTUNE 100 Best Companies to Work For 2008

Η Cisco κατατάσσεται 6η στη λίστα με όλες τις εταιρείες που έχουν έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και 4η στη λίστα με όλες τις μεγάλες εταιρείες. Παρουσιάζεται επίσης στη λίστα All-Star, καθώς περιλαμβάνεται στις Best Companies κάθε χρόνο, από τη δημοσίευσή του το 1998. Η Cisco είναι η νούμερο ένα εταιρεία στις εναλλακτικές λύσεις επικοινωνιών και επίσης νούμερο ένα στις κατηγορίες του μισθού, bonus και εταιρειών με το χαμηλότερο ποσοστό αποχώρησης εργαζομένων.

Σύμφωνα με το Great Place To Work Institute, που συνεργάζεται με το περιοδικό FORTUNE για τη δημιουργία της λίστας, «οι 100 εταιρείες που έχουμε επιλέξει αποτελούν την ελίτ του επιχειρηματικού κόσμου.»

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, η γνώμη των υπαλλήλων μέτρησε κατά τα 2/3 του βαθμού όσον αφορά στον καθορισμό της θέσης της εταιρείας στη λίστα. Τετρακόσιοι υπάλληλοι επελέγησαν τυχαία για να λάβουν μέρος στην έρευνα.

Πώς συντάσσεται η λίστα με τις εταιρείες
Μία σειρά παραγόντων παίζουν ρόλο για την κατάταξη στη λίστα του περιοδικού FORTUNE, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης των τακτικών και της κουλτούρας της κάθε εταιρείας. Οι εταιρείες βαθμολογούνται σε πέντε τομείς: Αξιοπιστία, Σεβασμό, Αίσθηση Δικαίου, Υπερηφάνεια και Σύμπνοια. Υπεύθυνοι για τη σύνταξη της λίστας είναι ο Robert Levering και ο Milton Moskowitz, οι οποίοι χρησιμοποίησαν για την έρευνα δείγμα περίπου 100.000 υπαλλήλων από 446 χώρες.

Δείτε επίσης:
> Olympus LS-10 | Για ένα άψογο podcast
> LG Electronics | 14 βραβεία καινοτομίας CES
> Epson Aculaser C2800 | Οικονομική laser εκτύπωση

Επεξεργάστηκε την 30 Ιανουαρίου 2008 0:24

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.