Sony Ericsson T280i | Κομψό και κλασσικό

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε σήμερα δύο νέα μοντέλα κινητών το Τ270 και Τ280, ένα κομψό δίδυμο, σε προσιτή τιμή που απευθύνεται σε διαφορετικά κοινά. Τα Τ270 και Τ280 διατίθενται σε μέγεθος τσέπης. Με πάχος λιγότερο από 13 χιλιοστά και σχεδιασμένα με ένα μεταλλικό φινίρισμα με γυάλινες λεπτομέρειες, σας προσφέρουν υψηλή αισθητική σε προσιτή τιμή.

SonyEricsson T280i
Πιο εύκολο δεν γίνεται
Εύκολη πληκτρολόγηση, ένα απλό πλήκτρο πλοήγησης και εικονίδια στο κύριο μενού για να ενεργοποιήσετε εύκολα το ραδιόφωνο FM ή να μπείτε στη λίστα των επαφών σας. Επίσης εύκολη πρόσβαση στην 1,3 megapixel κάμερα και με ένα μόνο κλικ μπορείτε να συντάσσετε ένα νέο μήνυμα.
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας
Το T280 σας επιτρέπει να τραβήξετε και να στείλετε μια φωτογραφία μέσω Bluetooth με ελάχιστα μόνο κλικ.

SonyEricsson T270i
Ο προσωπικός σας βοηθός
Tο T270 με ένα μόνο άγγιγμα επιτρέπει την πρόσβαση στον τηλεφωνικό σας κατάλογο, στο ημερολόγιο ή στα μηνύματα από το βασικό «μενού». Επίσης με το ενσωματωμένο μεγάφωνο μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέχρι και τηλεφωνική συνδιάσκεψη.
Απλότητα στον τρόπο εργασίας
Το T270 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο χρήστης που είναι και επαγγελματίας να μπορεί να πραγματοποιήσει τις βασικές λειτουργίες γρήγορα και σωστά. Έχει σχεδιαστεί σκόπιμα χωρίς φωτογραφική μηχανή, ώστε να μην προκαλεί τυχόν αντιδράσεις σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Το T270 έχει επίσης μεταλλικό προστατευτικό κάλυμμα και εύκολο πληκτρολόγιο.

Συνδυάστε τα με ακουστικά
Το Τ280 και το Τ270 είναι συμβατά με τα καταπληκτικά ακουστικά Bluetooth HBH-PV770 και HBH-PV712 που εφαρμόζουν διακριτικά στο αυτί. Με τις λειτουργίες Digital Noise Cancellation και Automatic Volume Adjustment το HBH-PV770 μειώνει τους εξωτερικούς θορύβους για καλύτερη ποιότητα ήχου.

Τα Τ270 και Τ280 θα διατίθενται στα χρώματα ασημί και μαύρο.

Δείτε επίσης:
> Sony Vaio TP | Home Theater PC
> LG Electronics | 14 βραβεία καινοτομίας CES
> Πάντειο Πανεπιστήμιο | εξοπλίζεται με υπολογιστές Mac

Επεξεργάστηκε την 29 Ιανουαρίου 2008 20:02

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.