Business

Coinbase: Σκέψεις για νέο κύκλο απολύσεων

Η Coinbase φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για νέο κύκλο περικοπών θέσεων εργασίας εάν καταστεί απαραίτητο για να βελτιωθεί η οικονομική απόδοση της εταιρείας, δήλωσε η CFO Alesia Haas.

Η εταιρεία, η οποία προηγουμένως είχε δηλώσει ότι θα προσπαθήσει να παραμείνει στα ίδια επίπεδα, άλλαξε ταχύτητα όταν ανακοίνωσε αποτελέσματα την Τρίτη λέγοντας πως θέλει να επιστρέψει στην κερδοφορία. Η Coinbase θέλει να φτάσει εκεί χάρη στις συνδρομές και τις υπηρεσίες της, οι οποίες πλέον καλύπτουν τα περισσότερα από τα έξοδά της. Έχει ήδη μειώσει σημαντικά τα κόστη της, με μείωση 30% σε είδη όπως η τεχνολογία, οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ μεταξύ του πρώτου και του τέταρτου τριμήνου.

Η Coinbase περιέκοψε το 20% του προσωπικού της τον Ιανουάριο, μετά την απόλυση 18% τον περασμένο Ιούνιο. Θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότερες περικοπές εάν χρειαστεί, είπε η Haas.

«Προσπαθούμε να βελτιώνουμε τη EBIDTA χρόνο με το χρόνο», δήλωσε. «Εάν διαπιστώσουμε ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, θα μετρήσουμε σωστά τα έξοδά μας. Είμαστε ευκίνητοι, θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα».

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.