Business

Disney CEO, “Ο Χίτλερ θα λάτρευε τα Social Media”

Σε συζήτηση που έγινε για το μέλλον των Social Media και την επιρροή που ασκούν στην διαφήμιση, ο Bob Iger δήλωσε πως: “Τα Social Media, είναι παράδεισος για έναν εξτρεμιστή. Είναι πλέον το πιο δυνατό εργαλείο marketing, καθώς ο σχεδιασμός τους μπορεί να φιλτράρει το πώς βλέπει ο κόσμος διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με τις πεποιθήσεις και τους βαθύτερους μας φόβους.” 

Ο Iger που έχει τιμηθεί και με βραβείο ανθρωπισμού, πρόσθεσε στην δήλωση του, ότι ο Χίτλερ για όλους τους παραπάνω λόγους, θα λάτρευε τα Social Media. Επίσης κατηγόρησε τις συγκεκριμένες πλατφόρμες ότι δημιουργούν λάθος αίσθηση λόγω αυτών που μοιράζεται ο κόσμος εκεί κι ότι ευθύνονται για την διάδοση του μίσους.

“Το μίσος κι ο θυμός, μας τραβούν σε μια άβυσσο για ακόμη μια φορά” , ενώ πρόσθεσε ότι η κοινωνία και η κουλτούρα, έχουν επηρεαστεί σε τέτοιο βαθμό, που όποιος πιστεύει στον πολιτισμό, την αξιοπρέπεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν μπορεί να βρει εύκολα κάτι θετικό.

Λίγες ώρες αργότερα, η Disney παρουσίασε την νέα της πλατφόρμα streaming Disney+. Ωστόσο η εταιρεία, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επί των δηλώσεων του Iger.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Απριλίου 2019 13:20

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.