Η Huawei πιστεύει ότι η Google δεν είναι υπεύθυνη για την απαγόρευση και γνωρίζει ότι την συμφέρει να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον κολοσσό της τεχνολογίας.
Μετά την απαγόρευση που έθεσε η ΗΠΑ στην Huawei και σε όλες τις θυγατρικές της, o εκπρόσωπος της εταιρείας στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Abraham Liu, κάλεσε την κυβέρνηση των ΗΠΑ αναφέροντας ότι οι ενέργειές της είναι σαφείς εκφοβισμοί.
Επιπλέον, η Huawei προσπαθεί να βρει μία λύση στο θέμα με τη Google, διότι πιστεύει ότι η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για την απαγόρευση και η διατήρηση της συνεργασίας τους συμφέρει και τις δύο πλευρές.
Ο Abraham Liu είπε ότι η Huawei έχει γίνει θύμα εκφοβισμού από τη διοίκηση των ΗΠΑ, και τόνισε ότι όλο αυτό δεν είναι απλώς μία επίθεση εναντίον της Huawei αλλά κατά της φιλελεύθερης τάξης. Από την άλλη η Google δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο επί του θέματος.
Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε πόσο μεγάλες θα είναι οι συνέπειες για τη Google και τη Huawei, αλλά ελπίζουμε ότι το θέμα θα επιλυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο για τις δύο εταιρείες όσο και για τους καταναλωτές.
Το Huawei Mate 80 Pro Max Wind Edition έγινε επίσημο με ενσωματωμένο ανεμιστήρα, 1.200 οπές ψύξης, Kirin 9030 Pro, οθόνη 6,9 ιντσών και μπαταρία 6.000mAh.
Η Huawei παρουσίασε νέες λύσεις U6GHz για 5G-Advanced, με στόχο μεγαλύτερη χωρητικότητα, χαμηλότερη καθυστέρηση και προετοιμασία των δικτύων για το 6G.
Η Aistaland, η νέα premium ηλεκτρική μάρκα των Huawei και GAC, παρουσίασε το GT7 με LiDAR 896 καναλιών, HarmonyOS cockpit, Qiankun ADS και φόρτιση 800V 6C.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου