Business

Apple Marina Bay Sands: Το πρώτο της πλωτό κατάστημα στη Σιγκαπούρη

Τα φυσικά καταστήματα λιανικής να δέχτηκαν ένα μεγάλο πλήγμα σε παγκόσμια κλίμακα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κάτι που οδήγησε τη Microsoft να κλείσει τα καταστήματα της. Αυτό όμως φαίνεται να μη σταματάει την Apple, η οποία συνεχίζει να επενδύει σε νέα καταστήματα και μάλιστα με εντυπωσιακές ιδέες.

Η Apple ανακοίνωσε πως σε λίγο καιρό θα ανοίξει το τρίτο της φυσικό κατάστημα στη Σιγκαπούρη. Αυτό που κάνει ξεχωριστό όμως το κατάστημα είναι ότι θα είναι πλωτό, κάτι που θα κάνει η εταιρεία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η εταιρεία δυστυχώς δε μας έδωσε κάποια ημερομηνία, όμως κυκλοφόρησε ένα νέο wallpaper, το οποίο θα αποτελέσει και το λογότυπο του καταστήματος, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

Η ανακοίνωση της Apple:

Σύντομα θα ανοίξουμε τις πόρτες του νέου καταστήματος μας, το οποίο θα βρίσκεται δίπλα σας. Το Apple Marina Bay Sands θα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημιουργικότητας, ένα μέρος που έχουμε κάνει για να αποτυπώσετε τις ιδέες και το πάθος σας. Θα είναι ένας χώρος για να εξερευνήσετε, να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε κάτι νέο. Ανυπομονούμε να δούμε που θα σας οδηγήσει η φαντασία σας.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 25 Αυγούστου 2020 14:55

Σχόλια

    • Τουλάχιστον 50 χρόνια πίσω σε θέμα αρχιτεκτονικής. Σίγουρα φταίει και η κρίση Αλλά όχι μόνο

  • Παιδια ολοι αγοραζουμε φετος το νεο iphone 12 promax plus στην προνομιακη τιμη των 1995 ευρω ωστε να φτιαξει και στη Ελλαδα μια αντιστοιχη πλωτη καλυβα η apple.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.