Business

Huawei ξεπέρασε την Apple για πρώτη φορά σε αποστολές

Η Huawei κατάφερε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο κομμάτι των smartphones καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην αγορά. Οι δυο πρώτοι είναι φυσικά Samsung και Apple, ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως σε λίγα χρόνια σκοπεύει να τους ξεπεράσει και τους δυο, φτάνοντας στην κορυφή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, η Huawei κατάφερε τον περασμένο Δεκέμβριο να ξεπεράσει την Apple στον αριθμό πωλήσεων smartphones. “Huawei overtook Apple in global sales volume share in December”, ήταν σημερινή η δήλωση του Allen Wang, Huawei India Director for Product Centre.

Ο Wang ανέφερε ότι τον Δεκέμβριο του 2016 το μερίδιο αγοράς της Huawei ήταν στο 13.2%, ενώ της Apple στο 12%. Σύμφωνα με τον ίδιο, το 2016 η Huawei απέστειλε συνολικά 139 εκατομμύρια smartphones.

Τέλος, ο Wang δήλωσε πως η Huawei έχει καταφέρει να ξεπεράσει την κυρίαρχη Samsung σε πωλήσεις, σε ορισμένες αγορές (ωστόσο δεν ανέφερε ποιες).

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Ιουνίου 2017 18:41

Σχόλια

  • Μπράβο της γιατί βγάζει καλά κινητά ειδικά στην μεσαία κατηγορία αλλά το ότι η άλλη έχει το 80% των κερδών στην βιομηχανία των smartphones κ το άλλο 20 οοοοοοολοι οι άλλοι παίζει κάποιο ρόλο;
    Τα δις μιλάνε καθόλου;η σαν την xiaomi πανηγυρίζει για τα ποσοστά κ βγάζει τσίχλες κέρδος σε κάθε συσκευή.παντως αν ήμουν στέλεχος θα την ζήλευα την φόρμουλα της apple να τζιραρει σαν τρελή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.