Business

Huawei: Θέλει να γίνει η Νο1 κατασκευάστρια smartphones με 250 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στο 2019

Η κινέζικη κατασκευάστρια Huawei, είναι ο επίσημος χορηγός του China Go League τα τελευταία δύο χρόνια. Εχθές, στην τελετή έναρξης του πρωταθλήματος στο Changxing της Zhejiang, ο αντιπρόεδρος της Huawei, Zhu Ping, έβγαλε έναν σύντομο λόγο.

Στο λόγο αυτό, ο Zhu Ping ανέφερε ότι η συνεργασία της Huawei με τη China Go League ωφέλησε αμοιβαία και τα δύο μέρη. Ο ίδιος συνέχισε την ομιλία του λέγοντας ότι το 2018 η Huawei έφτασε τις 200 εκατομμύρια παγκόσμιες πωλήσεις και πως φέτος αναμένει να ξεπεράσει τις 250 εκατομμύρια πωλήσεις. Πέρυσι, η Huawei ήταν στις καλύτερες τρεις κατασκευάστριες με βάση τις πωλήσεις και η ίδια ελπίζει φέτος να τα πάει καλύτερα.

Αν η Huawei καταφέρει να πουλήσει 250 εκατομμύρια smartphones το 2019, τότε η εταιρεία θα γίνει η πρώτη κατασκευάστρια τηλεφώνων στον κόσμο. Στην επίσημη παρουσίαση των Huawei P30 στη Σαγκάη, o CEO της Huawei consumer business, Yu Chengdong, δήλωσε πως ο στόχος της εταιρείας είναι να φτάσει τις 250-260 εκατομμύρια πωλήσεις το 2019, συμπεριλαμβανομένου και τις πωλήσεις της Honor. Ο Yu Chengdong ανέφερε πως αυτή τη στιγμή ένα στα τρία τηλέφωνα που πωλούνται στη Κίνα είναι της Huawei, ο στόχος τους για το 2019 είναι να αυξήσουν αυτό τον αριθμό στα 2/3.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.