Business

IFA 2022 Βερολίνο: Με τον Κωτσόβολο στη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας

Η διασύνδεση, η τεχνητή νοημοσύνη και η εξοικονόμιση ενέργειας είναι φέτος οι μεγάλες τάσεις που οδηγούν στην καινοτομία για τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και τις οικιακές συσκευές και αυτές τις τάσεις θα αναδείξει η έκθεση IFA 2022, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

Για ακόμα μια χρονιά το Techblog θα βρεθεί στο Βερολίνο για να καταγράψουμε πρώτοι από κοντά και να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις από την έκθεση IFA 2022. Φέτος πετάμε μαζί με τον Κωτσόβολο! Stay Tuned για όλα τα νέα μέσα από το Instagram @kotsovolos_greece και το Blog του Κωτσόβολου!

Η Διεθνής Έκθεση Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, IFA, είναι και θα παραμείνει το highlight της χρονιάς για όλους, όσους χρησιμοποιούν ή θέλουν να δοκιμάσουν ηλεκτρονικά μέσα ψυχαγωγίας, τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών καθώς και οικιακές συσκευές.

IFA 2022

2 – 6 Σεπτεμβρίου
Messegelände Berlin ExpoCenter City, Berlin
Περισσότερες πληροφορίες: b2b.ifa-berlin.com

Τα εκθέματα της IFA αποτελούνται από τους εξής τομείς

Ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά: Audio, Hi-Fi, High End, TV & Video, MP3, Blu-Ray, κινητά, tablets, media, DVD, ψηφιακή τηλεόραση, καλωδιακή και δορυφορική τεχνολογία

Λευκές συσκευές: Ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, μικροσυσκευές, Multimedia: TV/PC, Internet, Online, Edutainment, Παιχνίδια, Πληροφορική: Online, Software/Hardware, Internet, εξοπλισμός Home-Office,

Broadcasting: Ψηφιακή τηλεόραση, Multimedia Broadcasting, Ψηφιακή φωτογράφιση.

Επεξεργάστηκε την 4 Σεπτεμβρίου 2022 8:24

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.