Smartphones

Το επόμενο iPhone SE θα μοιάζει με το iPhone XR

Το επόμενο iPhone SE θα αλλάξει σχεδιασμό και, σύμφωνα με φήμες, θα γίνει πανομοιότυπο με το iPhone XR από το 2018. Η πηγή της φήμης είναι ο αξιόπιστος Jon Prosser, ο οποίος μίλησε στο podcast του Geared Up, επομένως μπορεί να βγει πραγματικότητα.

Καθώς κυκλοφόρησε ένα νέο iPhone SE νωρίτερα φέτος και ήρθε δύο χρόνια μετά τον προκάτοχό του, δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε θα κάνει την εμφάνισή του το μοντέλο. Αν η Apple διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό κυκλοφορίας για αυτήν τη σειρά, σημαίνει ότι το νέο μοντέλο, αυτό που θα μοιάζει με iPhone XR, θα φτάσει το 2024. Μέχρι τότε αυτό το σχέδιο θα είναι έξι ετών.

Όσο για την επερχόμενη σειρά iPhone 14, το Pro φημολογείται τώρα ότι διαθέτει μια αναβαθμισμένη ultrawide κάμερα, με μέγεθος pixel 1,4 μm. Αυτό θα ήταν μια μεγάλη αύξηση από το μέγεθος pixel 1,0 μm στην αντίστοιχη κάμερα του iPhone 13 Pro και, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε τα εξαρτήματά του πιο ακριβά. Ο αισθητήρας είναι κατασκευασμένος από τη Sony, ενώ η “μονάδα compact κάμερας” από την LG Innotek, με τις δύο εταιρείες να επωφελούνται από την αύξηση της τιμής.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.