Business

Πλειστηριασμός εμπορευμάτων της Ηλεκτρονικής Αθηνών ανοιχτός προς το κοινό

Πλειστηριασμός εμπορευμάτων – ανοιχτός προς το κοινό – της πτωχευμένης αλυσίδας Ηλεκτρονική Αθηνών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 στο Πρωτοδικείο Αθηνών (Κτίριο 6 Αίθουσα 7). Πρόκειται να εκποιηθούν 15.000 τεμάχια ηλεκτρικών συσκευών, αξίας που υπολογίζεται σε 550.000 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα προϊόντα νωρίτερα, προκειμένου να αποφασίσουν τι θέλουν να αγοράσουν. Το σύνολο των εμπορευμάτων που μπορούν να ρευστοποιηθούν υπολογίζονται σε 3 εκ. ευρώ.

Τα προϊόντα θα εκτεθούν σε πρώην κατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών στη Γλυφάδα, Λεωφόρο Βουλιαγμένης 117 τις ημερομηνίες που ακολουθούν:

Σάββατο 21/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.
Τετάρτη 25/01, από 12:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ.
Σάββατο 28/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.

Την πρώτη μου τηλεόραση flat είχα αγοράσει από Ηλεκτρονική. 37άρα LG HD 299 ευρώ…

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2017 9:24

Σχόλια

  • Δηλαδή εμείς που δε μένουμε Αθήνα τι φταίμε;
    Θα μπορούσαν να το κάνουν on line να πάρουν όλοι...

  • Να μην πάει κανείς στη δημοπρασία! Οι καταναλωτές να πάνε στα νόμιμα καταστήματα που πληρώνουν εργαζόμενους και καταβάλλουν του φόρους τους. Τελευταία αρπαχτή των αφεντικών της Ηλεκτρονικής είναι απαράδεκτο και μόνο που θα πραγματοποιηθεί!

  • πολυ λυπαμαι τοσο για την ηλεκτρονικη αθηνων οσο και για αλλες υγιεις ελληνικες εταιρειες που αναγκαζονται να κλεισουν λογω των διαφορων κυβερνισεων και της φορολογικης πολιτικης που εχει εφαρμοστει την τελευταια 7 ετια.

  • Ο πλειστηριασμος ειναι μιλημενο φιασκο ειδοποιηστε τους παντες και μην πατε διοτι τπ δεν θα παρετε στο τελος . Για αλλους δικους τους πανε ολα . Πειτε το παντου !

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.