Business

Lenovo: Καταργεί τελικά τα smartphones με το δικό της brand;

Λίγο πριν το τέλος του 2016 είχε ακουστεί μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που ήθελε τη Lenovo να σταματά τη χρήση του δικού της brand στα smartphones που κυκλοφορεί. Μιας και έχει στην κατοχή της τη Motorola, αναφερόταν ότι μελλοντικά θα λανσάρει μόνο Moto smartphones.

Οι πηγές έλεγαν ότι η απόφαση αυτή συνέπιπτε με την αναδιοργάνωση των δραστηριοτήτων της Lenovo στην Κίνα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το BBC σε δημοσίευμά του, ο CEO της Lenovo, Yang Yuanqing, αρνείται κατηγορηματικά ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Yang, επεσήμανε πως η αναδιοργάνωση δεν θα επηρεάσει το mobile κομμάτι.

“We will never phase out Lenovo”, δήλωσε ο Yang βάζοντας τέλος σε οποιαδήποτε φημολογία, τουλάχιστον για τώρα.

Παρά τις σημαντικές απώλειες στο τμήμα mobile, η Lenovo θέλει να συνεχίσει με την ίδια στρατηγική του διπλού brand, πουλώντας κινητά υπό τις ονομασίες Lenovo και Moto. Σε κάποιες αγορές μπορείς να αγοράσεις Lenovo και Moto smartphones, αλλά στις περισσότερες είναι ή το ένα ή το άλλο.

Πηγή: 1, 2

Επεξεργάστηκε την 26 Μαΐου 2017 10:57

Σχόλια

  • Ας γίνει LeMoto, ότι να ναι αυτή η εταιρεία, από το κακό στο χειρότερο

  • Αν εκοβαν την απαραδεκτη τακτικη να φορτωνουν adware τα τηελφωνα τους, κανοντας τα αχρηστα ισως και να πηγαιναν καλυτερα!

  • @alex-22-gk Που το στηρίζεις το " από το κακό στο χειρότερο" ? Σε ότι πουλάει η Lenovo ή είναι πρώτη ή είναι στην πρώτη 10αδα!

  • @Kostas

    Προσωπική άποψη φίλε όχι απαραίτητα σωστή :) τα lenovo κινητά αδιάφορα, τα moto z κάτι λένε, αλλά και από διαρροές με τα καινούρια τους δε βλέπω βελτιώσεις.

  • kostas 10η απο τους 10 κατασκευαστες κινητων τηλεφωνων στην ευρωπη??

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.