Libropage, Η ελληνική προσέγγιση στις digital editions

Τον τελευταίο καιρό όλο και συχνότερα γίνεται λόγος για την επανάσταση που φέρνει στο χώρο των έντυπων εκδόσεων η χρήση των ψηφιακών εργαλείων και μέσων. Πρόκειται για τη δυνατότητα που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες στη δημιουργία ψηφιακών-διαδικτυακών εκδόσεων (digital editions) περιοδικών, καταλόγων, εταιρικών εντύπων κ.ά., καθόλα πανομοιότυπων με τα πραγματικά έντυπα αλλά και απολύτως interactive. Έτσι επιτρέπουν στον εκδότη και τον αναγνώστη να απολαμβάνουν όλα τα προτερήματα των τεχνολογικών εξελίξεων.

Ένα από τα πλέον εξελιγμένα διεθνώς εργαλεία ψηφιακών εκδόσεων είναι το LibroPage, μια καινοτόμα web-based εφαρμογή που ανέπτυξε και διαχειρίζεται η εταιρεία ΟΣΤΡΑΚΟ ΑΕ. Το LibroPage δεν είναι απλά ένα ελκυστικό μέσο για τη δημιουργία ψηφιακών εντύπων. Το τελικό αποτέλεσμα –ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη- αποτελεί ένα πολυδύναμο εργαλείο marketing με πλήθος δυνατοτήτων και απαράμιλλα χαρακτηριστικά.

Με το LibroPage μπορείτε να έχετε σημαντικότατη μείωση στο κόστος παραγωγής και διακίνησης των εντύπων σας με αντίστοιχο πολλαπλασιασμό της αναγνωσιμότητάς τους.
Τώρα, με ένα απλό link, το digital έντυπό σας είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα σας, βρίσκεται στις αναζητήσεις του Google, καταχωρείται στα bookmarks του Facebook, του Twitter και άλλων social networks. Ακόμη, μπορείτε να το στείλετε με ένα απλό e-mail σε 5.000, 10.000, 50.000 παραλήπτες χωρίς κανένα απολύτως κόστος και οι αναγνώστες σας να απολαμβάνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία ανάγνωσης χωρίς τη χρονοβόρα διαδικασία «κατεβάσματος» ενός PDF αρχείου.

Θέλετε να εμπλουτίσετε τις σελίδες σας με video, ήχο και κίνηση; Θέλετε να γνωρίζετε ακριβώς ποιοι διάβασαν το έντυπό σας, σε ποια σελίδα έμειναν περισσότερο και, γενικά, τις αναγνωστικές τους συνήθειες; Θέλετε να προσφέρετε στους διαφημιζόμενούς σας τη δυνατότητα ώστε οι αναγνώστες να «μπαίνουν» κατευθείαν στις ιστοσελίδες τους (περισσότερα διαφημιστικά έσοδα για εσάς);

Το LibroPage μετατρέπει κάθε έντυπο σε μια ζωντανή interactive έκδοση με κόστος που φτάνει μέχρι και € 1,70 ανά σελίδα.

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 12:15

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.