Microsoft: Ανακοίνωσε τη διάθεση των Windows 10 & των Surface σε συνδρομητικά πακέτα

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι business users θα έχουν τη δυνατότητα απόκτησης των Windows 10 και των Surface συσκευών σε συνδρομητικό πακέτο.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως οι εταιρικοί πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα, όσον αφορά το λογισμικό σε πρώτη φάση, να αγοράζουν το πακέτο Secure Productive Enterprise E3 bundle προς 7 δολάρια το μήνα ή 84 δολάρια το έτος ανά χρήστη πάντα. Σε αυτό το πακέτο περιλαμβάνεται μια άδεια Windows 10 Enterprise E3, Office 365 E3 και Enterprise Mobility + Security E3. Εκτός από αυτό πακέτο θα διατεθεί και πακέτο με άδειες Windows 10 Enterprise E5, Office 365 E5 και Enterprise Mobility + Security E5 (το οποίο περιλαμβάνει το Windows Defender Advanced Threat Protection).

Για το πακέτο Ε5 δεν ανακοινώθηκε ακόμα τιμή διάθεσης και χρόνος διάθεσης του. Από την άλλη η Microsoft έκανε γνωστό ότι θα είναι δυνατή η αναβάθμιση μιας άδειας Windows 10 Pro σε Windows 10 Enterprise χωρίς μάλιστα να χρειάζεται επανεκκίνηση του συστήματος για την αλλαγή!

Εκτός όμως από τα συνδρομητικά πακέτα software η μεγάλη κυρία του software ανακοίνωσε ότι στο εξής θα υπάρχει η δυνατότητα για τους εταιρικούς χρήστες να αγοράζουν συνδρομές οι οποίες θα περιλαμβάνουν και hardware. Συγκεκριμένα θα μπορούν να αγοράζουν συνδρομές στις οποίες θα περιλαμβάνεται ένα Microsoft Surface μαζί με άδεια Windows 10 Enterprise και κάποιο από τα παραπάνω πακέτα. Αυτό, όπως αναφέρεται σε blog post θα δώσει την ευκαιρία στον εταιρικό χρήστη όχι μόνο να διαθέτει την τελευταία έκδοση σε λογισμικό αλλά και την τελευταία έκδοση της συσκευής, μένοντας έτσι πάντα up to date για κάθε τι νέο που θα κυκλοφορεί η εταιρεία

Μέχρι στιγμής η Microsoft δεν ανακοίνωσε τιμή για το συνδρομητικό πακέτο το οποίο θα περιλαμβάνει υπηρεσίες αλλά και μια συσκευή Surface. Μείνετε συντονισμένοι μιας και θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε τις αντίστοιχες πληροφορίες.

Microsoft, Microsoft: Ανακοίνωσε τη διάθεση των Windows 10 & των Surface σε συνδρομητικά πακέτα

Microsoft, Microsoft: Ανακοίνωσε τη διάθεση των Windows 10 & των Surface σε συνδρομητικά πακέτα

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.