Microsoft: Έκλεισε το deal με το LinkedIn ύψους 26.2 δισ. δολαρίων

Πριν από μερικούς μήνες η Microsoft ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξαγοράσει την LinkedIn έναντι 26.2 δισ. δολαρίων. Ωστόσο για να πραγματοποιηθούν τέτοιου είδους deals χρειάζεται χρόνος να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι από τις αρχές.

Η διαδικασία του ελέγχου έληξε και η Microsoft επιβεβαίωσε ότι εξαγοράζει και επίσημα την LinkedIn. Το επαγγελματικό social network ανήκει και επίσημα στο δυναμικό της Microsoft.

H Microsoft χρειάστηκε έξι μήνες για να κλείσει τη συμφωνία. Η Κομισιόν έβαλε ένα από τα τελευταία ρυθμιστικά εμπόδια, το οποίο η Microsoft χρειάστηκε να προσπεράσει. Ο CEO της Microsoft, Satya Nadella αναφέρθηκε σε κάποια από τα βήματα που θα γίνουν για να ενσωματωθεί η LinkedIn στις υπηρεσίες της Microsoft.

Μεταξύ αυτών είναι η ενσωμάτωση LinkedIn ταυτότητας σε Microsoft Office και Outlook, ενεργοποιώντας τα LinkedIn notifications μέσα στο Windows action center και άλλα.

Τα μέλη του LinkedIn που συντάσσουν βιογραφικά μέσω του Word, θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίζουν τα προφίλ τους, να αναζητήσουν και να κάνουν αιτήσεις για θέσεις εργασίας μέσω του LinkedIn.

Τέλος, η Microsoft θα αναπτύξει ένα business news desk στο οικοσύστημα περιεχομένου της και MSN.com. Το LinkedIn Learning θα γίνει διαθέσιμο σε όλο το οικοσύστημα Office 365 και Windows.

microsoft linkedin, Microsoft: Έκλεισε το deal με το LinkedIn ύψους 26.2 δισ. δολαρίων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Σκεφτείτε πως κάποιοι, κάποτε θεώρησαν πως τα 7 δις για την NOKIA ήταν πολλά..

thanoik

Α ωραια,δηλαδή τωρα θα μπορω να βλέπω τις ενημερώσεις του LinkedIn που εχω απο τις επαφες μου; η μονο στα δεκαρια μονο μεσω τις εφαρμογής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.