Ο Ιδρυτής της Huawei δηλώνει, “Η ανάπτυξή μας δεν θα επηρεαστεί από τους περιορισμούς των ΗΠΑ”

Σε συνέντευξή του σε κινεζικά μέσα ενημέρωσης εχθές Τρίτη, ο ιδρυτής και Διευθύνων σύμβουλος της Huawei, Ren Zhengfei δήλωσε “Η ανάπτυξή μας μπορεί να μειωθεί λίγο μετά τους περιορισμούς των ΗΠΑ, αλλά μια αρνητική ανάπτυξη είναι αδύνατη”, προσθέτοντας ότι η Huawei έχει καλλιεργήσει μακροχρόνια εμπιστοσύνη με τους συνεργάτες της στης αγορά των τηλεπικοινωνιών.

Φιλί ζωής 90 ημερών από τις ΗΠΑ στην Huawei για το Android

Huawei αποκλεισμός, Ο Ιδρυτής της Huawei δηλώνει, “Η ανάπτυξή μας δεν θα επηρεαστεί από τους περιορισμούς των ΗΠΑ”

Θέλοντας να αναδείξει την τεράστια δυναμική της Huawei ο Ren συμπλήρωσε “Την περασμένη εβδομάδα, σε δημόσια προσφορά της China Mobile (πάροχος κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα), κερδίσαμε συμβάσεις για την κατασκευή δικτύων 5G για 37 από τις 40 πόλεις”, και συμπλήρωσε “Η ικανότητά μας για μαζική παραγωγή είναι τεράστια και δεν θα μειωθεί πολύ με τους περιορισμούς των ΗΠΑ”.

“Το 5G της Huawei δεν θα επηρεαστεί καθόλου. Όταν πρόκειται για τεχνολογίες 5G, οι ανταγωνιστές μας σίγουρα δεν θα καλύψουν τη διαφορά ούτε σε δύο με τρία χρόνια” δήλωσε με σιγουριά ο ιδρυτής της Huawei. Σε άλλη συνέντευξη την περασμένη Δευτέρα, ο Ren είπε “Οι ενέργειες της κυβέρνησης των ΗΠΑ υποτιμούν τις δυνατότητές μας“.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.