Oracle Day 2014 στην Αθήνα, Πέμπτη 6 Νοεμβρίου

Η εκδήλωση Oracle Day στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, 9.00-16.00 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). Κεντρικοί ομιλητές ο Βασίλης Δημόπουλος, VP Engineered Systems, Oracle ECEMEA και ο Αντώνης Μονοκρούσος, Country Leader Oracle Hellas & Cluster Leader Oracle GCMM.

To Oracle Day στην Αθήνα θα αποτελεί ένα συγκερασμό παρουσιάσεων από στελέχη και επιδείξεων λειτουργίας και τεχνολογικών διαδικασιών, με έναν κοινό στόχο: να δουν οι συμμετέχοντες τους τρόπους με τους οποίους η σύγκλιση του cloud, των big data και των τεχνολογιών για φορητές συσκευές μπορεί να μεταμορφώσει το IT σε μια μηχανή που προωθεί την επιχειρηματική καινοτομία.

Η εκδήλωση θα αποτελεί ένα συγκερασμό παρουσιάσεων από στελέχη και επιδείξεων λειτουργίας και τεχνολογικών διαδικασιών, με έναν κοινό στόχο: να δουν οι συμμετέχοντες τους τρόπους με τους οποίους η σύγκλιση του cloud, των big data και των τεχνολογιών για φορητές συσκευές μπορεί να μεταμορφώσει το IT σε μια μηχανή που προωθεί την επιχειρηματική καινοτομία:

• Big Data και εργαλεία ανάλυσης επιχειρηματικών πληροφοριών – αξιοποιήστε στο έπακρο όλα τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα σε έναν οργανισμό, δημιουργώντας αξιοποιήσιμες πληροφορίες διορατικότητας που οδηγούν σε καλύτερες αποφάσεις.

• Το δικό σας Cloud, όπως το θέλετε – πώς οι λύσεις cloud της Oracle μπορούν να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα και να μειώσουν τα κόστη και τους κινδύνους, με ευέλικτες και εξατομικευμένες υλοποιήσεις.

• Οι τεχνολογίες των φορητών συσκευών υπό νέο πρίσμα – πώς οι ολοκληρωμένες, ευέλικτες λύσεις της Oracle για φορητές συσκευές μπορούν να βοηθήσουν τους οργανισμούς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων εργαζόμενων.

Για δωρεάν εγγραφές στην εκδήλωση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης εδώ. Τα στοιχεία της εκδήλωσης θα βρίσκονται και στη δωρεάν εφαρμογή Oracle Event που θα βρείτε στα Google Play Store και App Store. Χρησιμοποιείστε το event id odat για να αναζητήστε την ελληνική και αποκτήστε πρόσβαση στη διαδραστική πλατφόρμα που περιλαμβάνει όλα τα δεδομένα.

Χορηγοί της εκδήλωσης της Αθήνας είναι οι εταιρείες: Gold: Intrasoft, OTE, Silver: Mednet, Nodalpoint, Bronze: Digital Agenda, PwC, SingularLogic, Softecon, Softworks, Uni Systems

Χορηγοί Επικοινωνίας της εκδήλωσης της Αθήνας είναι τα ψηφιακά και έντυπα μέσα: bIT&Mobile, bITdaily, Biztech, Business Analytics, ComBusiness, Computer Για Ολους, ComToday, Daily Resellers Network, EMEA.gr, Επιχειρώ, Greekinformatics, ICTPlus, NetFax, NetWeek, PC Magazine, PC Master, Pestaola, Sepe.gr, Techblog, Tech Channel Partner

Δ.Τ.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 15:07

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.