Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Ζώα

Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος διαγωνισμός φωτογραφίας του Techblog με θέμα “Ζώα”. Συνολικά στείλατε 59 φωτογραφίες τραβηγμένες με το κινητό ή το tablet σας και μέσα από αυτές ως επί το πλείστον παρουσιάζετε τα δικά σας κατοικίδια ζωάκια, σκύλους και γάτες. Λάβαμε αρκετές φωτογραφίες με πτηνά, ερπετά και ψάρια αλλά αυτές είναι για διαγωνισμό με άλλο θέμα.

Όλες τις φωτογραφίες από τους διαγωνισμούς φωτογραφίας του Techblog θα τις βρείτε συγκεντρωμένες στο λογαριασμό του Techblog στο Flickr.

Μιας και τα ζωάκια σας είναι όλα μοναδικά και αγαπημένα, αυτή τη φορά δεν θα ήθελα να επιλέξω κάποιες φωτογραφίες. Όλες ήταν πολύ καλές. Οριακά θα ξεχώριζα τον γατούλη παρακάτω που έχει πολύ γέλιο η στάση του! (Παναγιώτης με iPad).

Επεξεργάστηκε την 17 Μαρτίου 2012 10:42

Σχόλια

  • πω πω όλες πολύ ωραιιες φώτο παιδιά μπράβο. ο γάτος είναι φοβερός! εγω,ως λάτρης των west side white terrier, θα διάλεγα ένα από αυτά!

  • Κώστα μία πρόταση, μήπως να μείνει ανοιχτή η στήλη και να στέλνει όποιος θέλει φωτογραφίες με τα αγαπημένα του κατοικίδια;

    • Παιδια ειναι αδυνατον αυτο! Οι διαγωνισμοι θα εχουν μια αρχη και ενα τελος :)

  • Πολλα κουνελια βλεπω.. Ειναι της μοδας ή ετοιμαζεστε για το Πασχα??? lol

    Πολυ ωραιες φωτογραφιες, εμενα μου αρεσε ο σκυλος (δαλματιας νομιζω) πανω στο χαλακι!!!

  • Μεχρι και ο γατουλης ειναι φαν της τεχνολογιας το χερακι του εχει παθει αγκιλωση απο το ποντικι του υπολογιστη.

  • Κωστα ειχα στειλει και εγω μια photo δεν με πειραζει που δεν ειναι εδω αλλα απο περιεργεια να ξερω αν εστειλα σε λαθος email.

    • Αλήθεια;
      Δεν ανέβασα φωτογραφίες από πτηνά, ψάρια, και ερπετά αλλά και όσες δεν αναφέρουν με ποιο κινητό είναι τραβηγμένες μιας και είναι διαγωνισμός φωτογραφίας με κινητό. Μάλλον σε κάποια από αυτές τις περιπτώσεις θα είναι η συμμετοχή σου.

      Antonis, χαχαχα! Ναι το παρατήρησες; Έχει τσιτώσει το γατί :p

  • @ Haduuken
    Χαχα ο Λεμουριος είναι στο Αττικό πάρκο εκεί τράβηξα τη φωτογραφία, απλά Κώστας έγραψε που μένω και όχι που τραβήχτηκε η φότο :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.