Samsung: Tι δηλώνει για τη νέα φωτιά στο Galaxy Note 7

Σε κακό εφιάλτη μετατρέπεται για την Samsung η κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 7, το οποίο πιάνει φωτιά στα χέρια των χρηστών του. Ενώ ο κορεάτικος γίγαντας ξεκίνησε να διαθέτει ξανά το κινητό στην αγορά, ένα περιστατικό ήρθε να αποτελέσει τον νέο πονοκέφαλο.

Πιο συγκεκριμένα, σε αεροσκάφος της πτήσης 994 της Southwest Airlines από το Louisville στη Βαλτιμόρη, το Samsung Galaxy Note 7 έπιασε φωτιά και ο κάτοχός του ισχυρίζεται ότι πρόκειται για νέο ασφαλές κομμάτι, που αγόρασε μετά την ανάκληση.

Όπως είναι αναμενόμενο η είδηση προκάλεσε κάποιες ανησυχίες και οι μεγάλοι πάροχοι στις ΗΠΑ ξεκίνησαν να δέχονται την ανταλλαγή του Samsung Galaxy Note 7 με οποιαδήποτε άλλη συσκευή θελήσουν οι πελάτες τους. Παράλληλα, η αμερικανική Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων (CPSC) ξεκίνησε επίσημη έρευνα για το περιστατικό, ενώ οι ειδικοί δεν αποκλείουν ένα δεύτερο κύμα ανάκλησης.

Έρευνα όμως θα πραγματοποιήσει και η Samsung για να διαπιστώσει αν πράγματι πρόκειται για Samsung Galaxy Note 7 από την νέα παρτίδα και να αποφασίσει ποια θα είναι τα βήματά της στο εξής.

Πριν βγει το πόρισμα της έρευνας, η Samsung προχώρησε σε επίσημη δήλωση στην οποία λέει: “Μέχρι να μπορέσουμε να ανακτήσουμε την συσκευή, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το περιστατικό περιλαμβάνει το νέο Note 7. Είμαστε σε συνεργασία με τις αρχές για να πάρουμε πίσω τη συσκευή και να επιβεβαιώσουμε την αιτία…τότε θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες να μοιραστούμε”.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια πιο εκτενής δήλωση, στην οποία η Samsung αναφέρει πως κατανοεί την ανησυχία που έχει προκληθεί στους παρόχους και τους πελάτες της μετά τις αναφορές για τα νέα Note 7. Θα ερευνήσει το γεγονός όσο πιο σύντομα μπορεί και ότι βρίσκεται σε συνεργασία με την CPSC. Στην περίπτωση που βρεθεί ότι τίθεται θέμα ασφαλείας, θα προχωρήσει στα απαραίτητα βήματα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, αν και δεν αναφέρει ποια θα είναι αυτά, όπως είπαμε δεν αποκλείεται μια δεύτερη ανάκληση.

Τέλος, η Samsung καταλήγει διαβεβαιώνοντας τους χρήστες της ότι παίρνει στα σοβαρά οποιοδήποτε περιστατικό και ότι εκτιμά την υπομονή τους.

Ολόκληρη η δήλωση:

“Samsung understands the concern our carriers and consumers must be feeling after recent reports have raised questions about our newly released replacement Note7 devices. We continue to move quickly to investigate the reported case to determine the cause and will share findings as soon as possible. We remain in close contact with the CPSC throughout this process. If we conclude a safety issue exists, we will work with the CPSC to take immediate steps to address the situation. We want to reassure our customers that we take every report seriously and we appreciate their patience as we work diligently through this process”.

samsung answer on galaxy note 7, Samsung: Tι δηλώνει για τη νέα φωτιά στο Galaxy Note 7

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

Αντέ να δούμε τι θα δούμε!!!!!

Φωτης

Εγώ λεω φετος να μην βγει note 7..Καλυτερα του χρόνου με ενα νεο note 8..Δεν ξερω αλλα Εγω περα αν ειναι φοβερη συσκευή θα φοβόμουν να το παρω..Το φορτιζω κ διπλα στο κομοδίνο..Παντος αυτο δεν εχει ξανα γίνει..Ταιμπαω ενα Α5 2016 κ ειμαι κομπλέ!!!!!!!

KnightRider

Πολύ απλά ας σταματήσει να κυκλοφορεί το Note 7 !!

Απορώ γιατί συνεχίζουν και το βγάζουν ??

Μια πολύ καλή ιδέα θα ταν για την Samsung άμα θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών τότε αυτός που είχε το Note 7 και πήρε φωτιά κλπ σαν αποζημίωση να πάρει ένα οποιοδήποτε Samsung κινητό και να δώσει το 1/4 της τιμής.

Γιωργος

Σωστός ο φίλος!!!!!!

Dimitrisdim14

Τα νοκια σταματανε σφαίρες και τα σαμσουγκ γινονονται χειροβομβίδες από μόνα τους …

Τρολ

Τουλάχιστον να βάλουν ηχητική ειδοποίηση “allahu akbar” λίγο πριν σκάσει το κινητό.. 😂😂😂

Darth

isis approved!!

αν και εκεί τουλάχιστον φωνάζουν allahu akbar πριν σκάσει….

samsoungkakias

Με την χαρα μειναμε εμεις που καναμε προπαραγγελια ((

Γιωργος

Υπομονή…….περιμένουμε το πόρισμα!!!!!

Γιάννης R

Κρίμα για τη σαμμυ πολύ κρίμα 🙁

James

Η Samsung το έχει τερματίσει το θέμα. Καλό είναι σιγά σιγά να τα μαζεύει και να πάει σε tizen, γιατί με τις μ….ες της τόσα χρόνια, βγάζει κακό όνομα στο Android.

Chris_BMW

https://www.theverge.com/2016/10/8/13214272/samsung-galaxy-note-7-fire-replacement-battery-minnesota-again
https://www.phonearena.com/news/Replacement-Samsung-Galaxy-Note-7-explodes-in-Taiwan-while-user-was-walking-her-dog_id86347 Αλλα δυο ειναι δυστυχώς τα περιστατικά .. Με νέας παρτίδας note 7 .. Κ για τους συνωμοσιολόγους . Το δεύτερο έκανε μπαμ στην Ταϊβάν …Η Samsung θα πρέπει να το αποσύρει τελείως το “τέρας”….

ccypruss000

προσωπικα εγω δεν πιστευω τιποτα λεμεν τελος ολα ειναι ψευματα και κακολογια για την σαμσυνγ. Το ειπε ενας το ανεκδοτο αυτο και μετα το πειρατε ολοι οι αλλοι και πατε. Αν δν βγει η σαμσυνγ και να τα παραδεχτει η ιδια της ολα αυτα εγω δεν πιστευω. Και να γινει δευτερη ανακληση του προιοντο της Νοτε 7 θα λυσει το προβλημα με τις μπαταριες τις προβληματικες πιστευω που δεν ηταν οι δευτερη σεζον προβληματικη αλλα η πρωτη και λογικα πουλησαν την πρωτη σεζον ως δευτερη αυτο πιστευω απλα κολλησα το S πανω στο κουτακι της. Θα περιμενω μεχρι το τελος του μηνα να ρθη στην χωρα μου και ισως το παρω και απο κει και περα ο θεος να με φυλαει ή να βαλει το χερακι του. Μαλιστα ακουσαμε και για κινα και για αλλες χωρες και ειχα μια αμβιβολια οτι η κακογλωσσες ειναι μονο οι αμερικανοι τελικα οταν θελεις να κανεις κακο σε μια εταιρια οπως την σαμσυνγ βγαινουν πολλα τερατακια και λενε το ιδιο πραμα με διαφορετικα λογια οτι του ενα του εγινε εκρηξη σαν κοιμοταν και παει λεγοντας η ιστορια. Τωρα γιατι εξακολουθουν να το κανουν τοση διαφημηση αφου ειναι ετσι οπως τα λετε εστο και παραπληροφοριση… Συνέχεια »

Giwrgos__

@Cccyprus000 η ίδια η samsung έχει παραδεχθεί οτι είχε πρόβλημα η μπαταρία μιας εταιρίας που είχαν συνεργαστεί και εσύ μου λες ότι με αυτό το πρόβλημα θα το αγοράσεις???Πλάκα μας κανείς ρε φίλε??Δηλαδή θες να μας πεις ότι κάποιος της έκανε δολιοφθορά???χαχαχχα κλαίω…..

M.G

Δεν πιστεύεις τίποτε αλλά θα το πάρεις και ο θεός να σε φυλάει, οκ…καταλάβαμε…

ccypruss000

@Giwrgos_ Εσυ εισαι ο Γιωργος ο πονηρος και θα μ κανεις μαθηματα ηθικης εμενα που το πειρες και εισαι μια χαρα ; Εγω εχω αντιθεση αποψη με την σαμσυνγ και αν παραδεχτηκε αυτο με το αεροπλανο το ενα περιστατικο τοτε δεν υπαρχει θεμα για τα υπολοιπα μαλλον μουφα θα ηταν. Και για να τελιωνω μαζι σας αν θα ρθη στην χωρα μ θα το ΠΑΡΩ αν οχι ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΝΟΤΕ 4 ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Νt. Ζa

Οι ενσωματωμένο μπαταρίες είναι μεγάλο πίσωγύρισμα. Η Samsung το κατάλαβε και θα το πληρώσει ακριβά. Οι άλλοι δυστυχώς ακολουθούν.

thanosgr13

καλησπερα μια ασχετη ερωτηση σκεφτομαι να παω απο 6s plus σε s7 edge αξιζει ?

Γιωργος

Φυσικά και αξίζει φίλε μου!!!!

Γιάννης1992

@thanosgr13 αναλόγως τι σε ενδιαφέρει περισσότερο σε ένα κινητό.Εμένα για παράδειγμα με ενδιαφέρει η κάμερα και η μπαταρία.

M.G

Thanos σε βάθος χρόνου θα αντιληφθείς τι έκανες, αν φυσικά προχωρήσεις.

Vai

Καλα εσεις περιεμενετε να σας βγαλουνε και πορισμα και συναμα να σας πουν και την αληθεια σε αυτο χαχααχαχαχα!

Τελικα τι εγινε για οσους λεγαμε εβδομαδες πριν οτι δεν εφταιγε μονο η μπαταρια και οτι θα μπορουσες να την αλλαξεις αν περιοριζονταν μονο εκει το προβλημα?
Τωρα που σκανε και με τις νεες μπαταριες, δεν ειμαστε οι γραφικοι, οι τρελοι τυποι της παρεας?

Θυμαμαι εδω μεσα και κατι μετοχους της samsung να σχολιαζουν και να ειναι απολυτα σιγουροι πως μονο οι μπαταριες εφταιγαν.

Keepgoin

Για εμάς που το έχουμε στην κατοχή μας έχοντας σκάσει τόσα λεφτά τι θα κάνει η samsung ? Ή πτώση της τιμής του θεωρείται δεδομένη γρήγορα φαντάζομαι. Εκτός και αν γίνει πλέον συλλεκτικό κομμάτι , χαχα

Γιωργος

Από που το πήρες φίλε μου?Είναι αντικαταστασης?

Πεζοναύτης521ΤΠΝ

Όλοι ξαφνικά έγιναν ειδικοί και χωρίς να ξέρουν αναπαράγουν κάτι πού βλέπουν χωρίς να γνωρίζουν ποιά είναι η αλήθεια. Πρώτον δεν ξέρουμε κανένας εκτός αυτών που έχουν τα note αν είναι από τα νέα η από τα προηγούμενα. Δεύτερον δεν ξέρουμε αν αυτά είναι αλήθεια. Και τρίτον γιατί όλα αυτά γίνονται σε συγκεκριμενες χώρες. Και στην Ελλάδα κυκλοφορεί από προπαραγγελια που έχουν κάνει και τα έχουν πάρει αλλά δεν άκουσα κάποιο πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.