Samsung Galaxy Note 7: Eίναι πιθανή μια δεύτερη ανάκληση;

Η ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7 υπολογίζεται ότι κόστισε στη Samsung περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια χωρίς να υπολογίζονται οι απώλειες από τις πωλήσεις που θα έκανε αν δεν είχε προκύψει το πρόβλημα με τις μπαταρίες και συνέχιζε να βρίσκεται κανονικά στα ράφια των καταστημάτων.

Εν μέσω της διαδικασίας έναρξης των παγκόσμιων πωλήσεων του Samsung Galaxy Note 7, ήρθε η είδηση για ένα νέο ασφαλές Note 7 που έπιασε φωτιά μέσα σε αεροπλάνο. Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και μεταδόθηκε από όλα τα μεγάλα μέσα. Η επίσημη ανακοίνωση από τη Samsung δεν έχει έρθει ακόμη, καθώς η ίδια ερευνά το περιστατικό, αν πρόκειται πράγματι για κομμάτι που κυκλοφόρησε μετά την ανάκληση και από τι προκλήθηκε η έκρηξη.

Ωστόσο, η είδηση δεν παύει να προκαλεί ανησυχία και η αμερικάνικη Sprint ανακοίνωσε προς τους πελάτες της ότι τους δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε εκ νέου αλλαγή του Samsung Galaxy Note 7 με οποιοδήποτε άλλο smartphone επιθυμούν. Παράλληλα, η αμερικάνικη CPSC (Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων) ξεκίνησε έρευνα για το νέο περιστατικό φωτιάς του Note 7.

Το ερώτημα ωστόσο είναι τι θα γίνει στο εξής. Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, δεν αποκλείεται η Samsung να προχωρήσει σε ένα δεύτερο κύμα ανάκλησης, όπως προκύπτει από τις εκτιμήσεις ειδικών.

Μιλώντας στο Bloomberg, η Pamela Gilbert, πρώην εκτελεστική διευθύντρια της CPSC δήλωσε πως αν το Galaxy Note 7 που έπιασε φωτιά, είναι πράγματι από τη νέα παρτίδα, τότε θα υπάρξει νέα ανάκληση: “If it’s the fixed phone and it started to smoke in his pocket, I’m going to guess there’ll be another recall”.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι η επιτροπή μπορεί να πάρει την απόφαση ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα: “This is not something you want to leave hanging out there”.

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η πρώην ενεργή πρόεδρος της CPSC, Nancy Nord, λέγοντας ότι μια δεύτερη ανάκληση δεν είναι συνηθισμένη, αλλά θα μπορούσε σίγουρα να συμβεί: “Certainly [Samsung] could [issue] another recall, if it appears this is something beyond an aberration”.

samsung galaxy note 7 second recall, Samsung Galaxy Note 7: Eίναι πιθανή μια δεύτερη ανάκληση;

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostasb16b

Αυτά είναι βλακιες αφού τα περισσότερα συμβάντα είναι ψεύτικα
Αλλα και αληθινά να ήταν είναι πολύ λίγα και δεν χρειαζόταν ίσως και η πρώτη αλλα τώρα ακόμα και να υπάρχουν συσκευές θα είναι ακόμα λιγότερες από το 0,06% που ήταν αρχηκα προβληματικές

Αλλα σκεφτητε και ποσο εύκολο πχ για μια apple να σκάσει ένα στο εργαστήριο και να το παρουσίαση κάποιος ότι έσκασε στο μετρο.. Οι αντίπαλοι και τα μέσα ζηψανε για τέτοια πραγματα

Mary

Εγώ πάντως πιστεύω ότι αν όντως υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα είναι καλύτερο να καταργήσουν το συγκεκριμένο μοντέλο και να προχωρισουν παρακάτω. Όσο μένει στην αγορά μόνο κακό κάνει στην εταιρεία.

arislp

@kostasb16b

“ισως δεν χρειαζοταν ουτε η πρωτη ανακληση”

και εγω samsungακιας ειμαι αλλα εσυ εχεις περασει απεναντι….μιλαμε οτι εσεις εχετε και δικαιωμα ψηφου…οκ…

Πεζοναύτης521ΤΠΝ

Το μεγαλύτερο ποσοστό note 7 έβγαλαν πρόβλημα στην Αμερική. Τυχαίο;

Kostas

Παιδια έγινε και δεύτερη έκρηξη του κινητού μετα την ανάκληση μέσα σε αεροπλάνο , Η Samsung εχει πάθει πολυ μεγάλη ζημιά απο το συγκεκριμένο μοντέλο !!! Καλυτερα να το καταργήσει τελείως και να βγάλει γρηγορότερα το S8 φυσικά χωρις τα προβλήματα του note !!!!!!

edd

Αν και προσωπικά έχω πολύ κακή εμπειρία από samsung κινητά, θεωρώ ότι άν κάνει τελικά και 2η ανάκληση θα δείξει ότι είναι εταιρία υψηλού επιπέδου. Μέχρι τώρα μόνο οι γερμανοί και οι ιάπωνες τολμούσαν να κάνουν ανακλήσεις τέτοιου βελινεκούς και τόσο υψηλού κόστους.

Για να μην παρερμηνευτώ, μιλάω σοβαρά χωρίς ίχνος ειρωνίας. Μόνο οι πραγματικά μεγάλες και αξιόπιστες εταιρίες τολμούν να κάνουν ανακλήσεις άσχετα με το πρόσκαιρο αντίκτυπο στο image τους.

bezilys

@edd εταιρεία υψηλού επιπέδου όπου κατάφερε να κάνει δύο ανάκλησης στην ίδια συσκευή?!!η το φτιάχνουν η δεν το φτιάχνουν καθόλου και πάμε για επόμενο τι είναι αυτά ????!

GS

Και τα 35 περιστατικά έχουν γίνει στις ΗΠΑ. Κανενά στην Ευρώπη ή αλλού.Άρα σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα που πωλούνται εκεί είναι προβληματικά.Πουθενά αλλού.Η Samsung πάντως σωστά έκανε που έκανε την ανάκληση παντού αλλά ξαναλέω ότι όλα τα περιστατικά είναι στην Αμερική.Μπορεί σε κάποιες από αυτές να μην φταίει 100% το τηλέφωνο αλλά κάτι άλλο όπως η υπερφόρτιση,το δίκτυο ρεύματος κλπ.Αν συνεχίσουν να υπάρχουν περιστατικά στις ΗΠΑ τότε η Samsung θα έπρεπε να το καταργήσει εκεί πέρα για να σώσει το όνομά της και όχι να σκεφτεί αν θα χάσει λεφτά.

Nick

Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα αυτής της εταιρείας πια αφού δεν μπορεί μπορούν άλλοι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Όπως αναφέρουν κάποιοι ποιο πάνω τα περιστατικά απο οτι εχω διαβάσει κι εγω εχουν γίνει Αμερική κατι το οποίο μου κανει μεγάλη εντύπωση σίγουρα απο οτι πιστεύω εχουν βάλει κι αυτοί το χεράκι τους δεν λεω όλους αλλα κάποιοι απο τα περιστατικά τωρα η απο την υπερφόρτωση ειναι οι ενδέχεται να προσπαθούν κάποιοι να την σαμποτάρουν αν και τραβηγμένο.

TechGeek

Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι το κινητό πρώτα κυκλοφόρησε ΜΟΝΟ Αμερική και Κίνα, και άλλο μια δυο πιο μικρές χώρες, όχι μονο αυτό, αυτά που κυκλοφόρησαν Κίνα ήταν με μπαταρίες από άλλη εταιρία και αυτά στην Αμερική με τις Samsung. Τόσο δύσκολο? Το κινητό ΔΕΝ κυκλοφόρησε ΠΟΤΕ επίσημα Ευρώπη γιατί δεν πρόλαβε λόγο ανάκλησης. Και ακόμη δεν κυκλοφόρησε επίσημα Ευρώπη αλλα τα πρώτα κομμάτια τα πήρανε στην Αμερική για αυτούς που τα έδωσαν μέσα να πάρουνε το ασφαλής.

Alviso

Ελα κλειστε το μαγαζακι σας μετα κινητα και κοιταξτε να φτιαξετε κανενα πλυντηριο και καμια τηλεοραση!

Theo

Πω πω πως κάνετε έτσι μερικοί, αλήθεια; Σας υποχρέωσε κανένας να αγοράσετε οποιοδήποτε τηλέφωνο ή άλλη συσκευή από την samsung; Εάν δεν ήταν η σάμσουνγκ δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε στα κινητά, στις τηλεοράσεις, στα ψυγεία, στις οικιακές συσκευές και ούτω καθεξής. Δεν υποστηρίζω τη σαμσουνγκ ούτε καμία εταιρία, αλλά λίγη λογική θέλει, δεν θέλει και πολύ μυαλό. Ο ανταγωνισμός χρειάζεται, ξυπνήστε μερικοί. Έβγαλε 1 προβληματικό τηλέφωνο, και τι έγινε; Εταιρία σαν την σαμσουνγκ είχε τα ( καταλάβατε θέλω να πιστεύω) και παραδέχτηκε το λάθος της, έκανε και μία ανάκληση και ίσως κάνει και άλλη. Πληρώνει το λάθος της και δεν περιμένει εσάς για να αποφασίσει εάν θα κλείσει. Εσείς καθίστε σπίτια σας, μιζεριάστε και αφήστε αυτούς που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους. Πραγματικά σαν τις κακιές πεθερές κάνετε πολλοί εδώ μέσα συνεχώς και βγάζετε μια κακία…

edd

@bezilys, άλλες εταιρίες ενώ έχουν προβλήματα δεν κάνουν καν μια ανάκληση. Σε κάθε εταιρία μπορεί να βγει προβληματικό το προϊόν λόγω λάθος ή αβλεψίας σε μια παρτίδα. Ο χειρισμός από εκεί και πέρα είναι που μετράει. Οι περισσότερες κάνουν το κινέζο και μερικές μπορεί και να σου κάνουν αντικατάσταση/επισκευή αν τους πας την συσκευή. Εγώ λόγω 2 σκάρτων συσκευών της samsung και ανύπαρκτης υποστήριξης δε πρόκειται να ξαναγοράσω, δε πα να βγάλει και κινητό που να φτιάχνει και φραπέ. Έχει τελειώσει για μένα προσωπικά.
Αλλά αναγνωρίζω ότι όπως είπε ο φίλος απο πάνω θέλει #censored# για να κάνεις ανάκληση και είναι προς τιμήν της.

kostasb16b

Πριν με κατηγορισετε τα τελευταία νέα λένε ότι η sprint άλλαξε παλαιό note 7 σε συσκευασία νέου και το έδωσε έτσι
Και φυσικά κυκλοφόρησε στην Ευρώπη εδώ κυκλοφόρησε Ελλάδα και φυσικά. Και σε όλη την ασια πόσοι εδώ έχουν φέρει από τουμπαι το ποσοστό είναι υπερβολικά μικρό αλλα όπως αυτό το περιστατικό η το περιστατικό με το παιδάκι η το περιστατικό με το μαυρο τζιπ έχουν αποδηχθει ψεύτικα

Υγ. Lumia 950xl εχω

ccypruss000

Καλησπερα και παλι προσωπικα εχω πληροφοριες απο καταστηματα εδω στην Κυπρο μας οτι θα φερουν το ΝΟΤΕ 7 απο μεση ανατολη και οχι απο Ευρωπη. Η μια εταιρια κινητης τηλεφωνιας μου ειπε οτι θα το φερει 20/10/2016 και ενα καταστημα μ ειπε οτι θα ερθη αρχες του Νοεμβρη λογικα επισης μια αλλη κινητη εταιρια μ ειπε οτι θα το φερει στις 10/10/2016 πολυ πιθανον. Ολοι λενε για το προβλημα της μπαταριας και πως επρεπε να αντικαταστασει η συσκευη οπου ρωτησα αυτο μου ειπαν καποιοι δεν γνωριζουν ποτε θα το φερουν το Νοτάρι 7 μας στην Κυπρο. Ενα καταστημα φερνει με παραγγελεια στα 500Ευρω το Νοτε 4 ακομη. Δεν ξερω τι ισχυ απ ολα αυτα που μου ειπαν ο χρονος θα δειξει και τα γεγονοτα. Ομως γιατι καποιοι που το φεραν απο Ηνωμενα Αραβικα Ημηρατα δεν τους εκανε εκρηξη και απο Γαλλια και απο Αγγλια και μονο στην Αμερικη τους κανει εκρηξη ; Προφανος πιστευω οτι ειναι ΜΟΥΦΑ οι εκρηξεις οι περισσοτερες που ακουντε στο διαδικτυο υπαρχει πολυ παραπληροφοριση και εγω δεν τα πιστευω καν. Επισης στο θεμα των μπαταριων θελω να σταθω λιγο και να πω οτι ακουσα και διαβασα οτι οι Αμερικανοι χρησιμοποιουν Αμερικανικες μπαταριες απο αλλη εταιρια ενω… Συνέχεια »

Ioannis

τι θα γινει επιτελους πως θα το αγορασουμε…. μαλλον με βλεπω να παω σε s7 edge

Gvirginia

@ccypruss000
Δε διάβασες μάλλον αυτό που λέει ο TechGeek.

“Επισης στο θεμα των μπαταριων θελω να σταθω λιγο και να πω οτι ακουσα και διαβασα οτι οι Αμερικανοι χρησιμοποιουν Αμερικανικες μπαταριες απο αλλη εταιρια ενω στην Κινα χρεισιμοποιουν Κινεζικες καλες μπαταριες”

Κάποιο σύνδεσμο για αυτά που διάβασες / άκουσες? Γιατί μέχρι στιγμής οι μόνες μπαταρίες που έχουν τα Note 7 είναι από την SDI (θυγατρική της Samsung) και την Amperex Technology της Ιαπωνικής TDK. Όλα τα μοντέλα έχουν SDI εκτός από της Κίνας που έχουν ATL.

Γιώργος

@ teckgeek
Φίλε μου, το Note7 κυκλοφόρησε κανονικά στην Αγγλία. Συγκεκριμένα με προπαραγγελία το πήρα στα χέρια μου 2 Σεπτεμβρίου αν θυμάμαι καλά. Αυτή τη στιγμή σου γράφω από το Note7 μου.. (Γιατί δεν το έχω δώσει πίσω ακόμα είναι άλλο θέμα..).

ccypruss000

Αυτο ακριβως @Gvirigina ηθελα να πω απλος εκανα λαθος. ΤΟΤΕ ποιες ειναι οι ακυρες μπαταριες που κανουν να εκραγεται το Νote 7 και μας βασανιζουν και εμας ;;;;

Eddy.Voliotis

@Πεζοναύτης521ΤΠΝ
Η Αμερική είναι το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού!!!! Φυσικό είναι να συμβούν εκεί…!!! Μην πάει το μυαλό σας άλλου!!! Η Sammy πρέπει να το καταργήσει εντελώς!

Gvirginia

@ccypruss000
Μέχρι στιγμής μόνο αυτές της SDI (Samsung) έχουν πρόβλημα σύμφωνα με τη Samsung.

GTRule

1. Όσοι λέτε περί σκευωρίας κατά της Samsung είστε τουλάχιστον ανενημερωτοι(για να μην πω fanboys με παρωπίδες) καθώς η ίδια η εταιρεία είπε επίσημα ότι έχει βρει το πρόβλημα στις μπαταρίες της (για να μην κουράζεστε να διαβάζετε Αγγλικά site που εξηγούν τι ακριβώς φταίει στη δημιουργία της μπαταρίας https://techblog.gr/mobile/samsung-explains-note-7-battery-problem-3983/ )

2. Ακόμα και να μην γίνει 2η ανάκληση είναι τόσο μεγάλη η χασούρα της sammy και σε λεφτά και σε αξιοπιστία που πρέπει ήδη να θεωρεί την φετινή χρονιά αποτυχημένη και να σχεδιάσει πως και η επόμενη δεν θα βγει το ίδιο αποτυχημένη.

3. Όλοι εσείς που λέτε ότι πως κάνετε κι έτσι , η sammy είναι μεγάλη εταιρεία και μπράβο της και τέτοια άμα είχε σκάσει σε εσάς , η στην γυναίκα σας η στο παιδί σας θα λέγατε το ίδιο; Επίσης άμα αυτή η συσκευή που έσκασε στο αεροπλάνο ήταν η αιτία να πιάσει φωτιά το αεροπλάνο πάλι θα λέγατε τα ίδια; Μιλάμε για έγκλημα της Samsung και της κάθε Samsung ή οποία Για προλάβει τον ανταγωνισμό βγάζει προϊόντα βιαστικά και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία και είναι απαράδεκτο να το βλέπουμε ως ένα απλό περιστατικό εν έτη 2016 .

JohnWave

Δεν συμφωνώ ούτε με όσους μιλάτε για σκευωρίες και για το πόσο καλή και θαρραλέα είναι η Samsung που πέρα από την 1η ανάκληση μπορεί να πάει και σε 2η , ούτε με όσους κάνετε σχόλια τύπου “Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα αυτής της εταιρείας πια αφού δεν μπορεί, μπορούν άλλοι.”

Για μένα αυτό που έχει γίνει με το Note 7 είναι μεγάλη πατάτα/ξεφτίλα από τη Samsung αλλά αυτό δεν αναιρεί ούτε την άψογη δουλειά που έχει κάνει στη σειρά Note τα προηγούμενα χρόνια , ούτε την άψογη δουλειά που κάνει τα 2 τελευταία χρόνια με τη σειρά S6 και S7. Αυτό και τίποτα παραπέρα.

Anonymous

@kostasb16b άλλωστε γι αυτο και οι φωτογραφίες απο τα εγκαύματα στα πόδια και στα χέρια απο τα 30+ ατομα που έπιασαν φωτιά τα notes 7 τον άλλον του ακροτιριασαν 2 δάχτυλα…. ναι η apple το έκανε…. sure !!! Θα πας μπροστα !!! (Και θεωρώ τα note της Samsung τα καλύτερα phablets αλλα βιαστικές ρε Sammy και την πάτησες)

Anonymous

@johnwave δεν αναιρεί όμως οτι άλλος πλήρωσε 800+ € και κατέληξε και χωρίς κινητό και χωρίς δάχτυλα…

Anonymous

@γιωργος μην το συνδέσεις στο ρεύμα Ιδικά άν μένεις Ελλάδα οι τάσεις του ρεύματος ειναι πολυ υψηλές 😛

JohnWave

@Anonymous για τον καταναλωτή δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.

Πρώτον, είχε το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων για να πάρει όποια άλλη συσκευή επιθυμεί.

Δεύτερον, αν παρά το όλο θέμα, συνεχίζει να θέλει τρελά το Note 7, ας περιμένει λίγο διάστημα ακόμα. Δεν θα πάθει τίποτα.

Τρίτον, δεν έχασε κανένα δάχτυλο και αν είχε χάσει τότε θα έπαιρνε τέτοια αποζημίωση που θα τον έκανε να χαίρεται που το έχασε. :p

Το πρόβλημα με την όλη ιστορία με το Note 7 δεν το έχει ο καταναλωτής αλλά η Samsung. Όχι για το χρηματικό κόστος αλλά για το image της στην αγορά. Αυτό και πάλι λύνεται εύκολα αν από δω και πέρα βγάλει εξαιρετικές συσκευές όπως η προηγούμενη σειρά Note ή όπως τα S6,S7. Θα μείνει απλά στην ιστορία ότι το 2016 έκανε μια τεράστια γκάφα με το Note 7. Αν ωστόσο σε μελλοντική συσκευή της επαναληφθεί το ίδιο πρόβλημα, τότε θα την πάρει η κατηφόρα. Προσωπικά δεν δίνω ούτε 1% να συμβεί ξανά το ίδιο σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή βγάλει στο μέλλον.

ccypruss000

@Gvirginia Καλημερα αυτο λεω και εγω. Τοτε γιατι δεν δοκιμαζουν να βαλουν μπαταριες απο αλλη εταιρια παραγωγης να μην βασανιζομαστε και εμεις που το θελουμε τρελλα και πρεπει να περιμενουμε ; Και αν γινει δευτερη ανακυκλωση ζητωωωωω που καικαμε 🙁

kotsos

Και να φανταστείς έβλεπα στην Κορέα τον Ιούλιο πλοία να φεύγουν για την άλλη άκρη της γης για να τα έχουμε εμείς στα χέρια μας τώρα, κάτσε περίμενε.

TERMANOLOGY

@theo ποια ψυγεία ρε φιλε???πλακα μας κάνεις???

τα ψυγεία της samsung ειναι τραγικά ολο προβληματα βγάζουν.

Gvirginia

@ccypruss000
Μα αυτά έκαναν μετά την πρώτη ανάκληση. Σταματήσανε τις μπαταρίες από SDI και χρησιμοποιούν τις ATL (δε ξέρω αν χρησιμοποιούν και άλλες).
Γι’αυτό οι σκέψεις ότι ίσως δεν φταίνε οι μπαταρίες αλλά η ίδια η συσκευή.

ccypruss000

@Gvirginia Δεχτω οκ μπορει να μην ειναι οι μπαταριες αλλα η θυρα USB Type C.
Δεν ξερω ποια τι να πιστευωωωωω.

Γιωργος

Να ανοίξουμε και μια συζήτηση και για ψυγεία!!!!!!

Γιώργος

@anonymous Σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου. Μένω μόνιμα Λονδίνο (αν κι έμεινα δύο βδομάδες διακοπές στην Ελλάδα). Η Samsung έχει περάσει ένα update στο κινητό και φορτίζει έως στο 60%. @Johnwave Ο λόγοι που έχω κρατήσει την συσκευή (σίγουρα εμπεριέχει ρίσκο η απόφασή μου) είναι συνδυασμός δύο παραγόντων. Πρώτα προερχόμενος από Sony Z3 έπαθα “πλάκα” με την ποιότητα της συσκευής.. Σχεδιασμός, οθόνη, συμπεριφορά (ταχύτητατο). Σαν επαγγελματίας που κινούμαι συχνά και πρέπει να υπογράφω έγγραφα, η ικανότητα να κρατάω σημειώσεις, να “μαρκάρω” έγγραφα.. Φωτογραφίες.. Φανταστικές είτε μέρα είτε νύχτα.. Το VR κι αυτό όμορφη εμπειρία (αν και είναι επιτακτική η μετάβαση σε 4Κ αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση..) Γενικά η εμπειρία χρήσης με έχει αφήσει απίστευτα ικανοποιημένο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι παρόλο που και η Samsung και η carphone warehouse από όπου και πήρα τη συσκευή μου έχουν στείλει πάνω από 6 μηνύματα να το επιστρέψω για να γίνει ανταλλαγή με νέο Note7, όταν πήγα να κάνω την ανταλλαγή μου είπαν ότι θα κρατήσουν την συσκευή και θα μου δώσουν άλλη μέχρι να πάρω το νέο Note7 21 Οκτωβρίου συν £50 λίρες κουπόνι για την ταλαιπωρία. Μάλιστα λέω εγώ.. Τι συσκευή λέω εγώ, και μου λένε μια παλαιότερη ότι… Συνέχεια »

ccypruss000

@Giorgo καλα εκανες για μενα και το κρατησες αμαν δεν σου κρεπαρε ακομα εισαι απο τους τυχερους εσυ αγορι μου και καλα εκανες και το πηρες και εφυγες σιγα μην τους το εδινες τοση ακριβια το αγορασες και την ερωτευτικες σαν επαγγελματικο εργαλειο τρελλος εισαι να τους το δωσεις και να σου λειπει μετα ; Με συμβολαιο το πειρες ή cash ; Παντος στην αγγλια ειναι σωστοι σου δινουν και συσκευη να περασεις εδω στην Κυπρο ; ΤΙΠΟΤΑ δεν σου δινουν. Πες μ εχεις φβ ή skype ; Θα ηθελα να σε ρωτησω καποια πραγματα για το ΝΟΤΕ 7 ποτε το πειρες ποσα το πειρες απο εκει κλπ ;

JohnWave

@Γιώργο, καταρχάς συμφωνώ 100% με όσα καλά λες για τη συσκευή. Τώρα αν ήμουν στη θέση σου, το ίδιο με σένα θα έκανα. Απλά για τις 10-20 μέρες μέχρι να έρθει η διορθωμένη συσκευή θα φόρτιζα το κινητό με προσοχή ( πχ όχι όταν θα κοιμόμουν). Εξάλλου λογικά με τη φραγή στη φόρτιση στο 60% δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Η μόνη ανασφάλεια που θα είχα στη θέση σου θα ήταν αν ακόμα και η νέα παρτίδα θα είχε πρόβλημα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε αναγκαστικά πρέπει να χάσεις τη δυνατότητα του S pen και να πας στο S7 edge.

Andreas

ηθελα να ξερα 800 ευρο κινητο δεν περναει δοκιμες.?πριν βγει στο εμποριο.πολυ καλη τακτικη δοκιμων στις συσκευες εχει η Xiaomi…σε συνεργασια με τους πελατες της.ομως η Samsung θα ειναι παντα μεγαλη εταιρια

bizim

Καπου σε καποια γραφεία στην Ιαπωνία γελάνε. Κράξατε κράξατε κράξατε γιατί το ένα γιατί το άλλο η ραμ, η ip68, τα μπεζελς (μας εχετε πρηξει τοσο ασχετοι). παρτε εκρηξεις λοιπον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.