Samsung: Έλαβε προφυλάξεις για το Unpacked Event και ίσως απουσιάσει από την MWC 2020

Samsung Google Galaxy Unpacked 2020

Η επιδημία του Coronavirus έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην αγορά και τις εταιρείες τεχνολογίας. Πέρα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μεγάλες εταιρείες, κρίση περνά και η έκθεση MWC 2020 στην οποία φαίνεται ότι θα απουσιάζουν αρκετές εταιρείες. Μία από αυτές ίσως είναι και η Samsung, που ήδη έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφάλεια ακόμη και για το Galaxy Unpacked Event 2020.

Τα μέτρα ασφαλείας της Samsung

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην παρευρεθεί στην έκθεση MWC 2020, εξαιτίας του Coronavirus. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, οι υπάλληλοι που θα την εκπροσωπήσουν θα πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις, όπως το να μην έχουν ταξιδέψει από και προς την Κίνα ή την Wuhan.

Πέρα από την έκθεση MWC 2020, η Samsung έλαβε σοβαρές προφυλάξεις για το Galaxy Unpacked Event 2020. Αρχικά, η εταιρεία θα κατασκευάσει σταθμούς απολύμανσης χεριών σε όλους τους χώρους διεξαγωγής και θα υπάρχουν παντού διαθέσιμες μάσκες προσώπου.

Επιπλέον, η Samsung θα τοποθετήσει θερμικές κάμερες σε όλες τις εισόδους και όποιος παρουσιάσει ασυνήθιστα ή ακραία αναπνευστικά συμπτώματα θα λαμβάνει άμεσα ιατρική φροντίδα, στον χώρο της εκδήλωσης.

Κάτι ακόμη που επισημαίνει η εταιρεία, είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα σε όσους έχουν επισκεφθεί την Κίνα τις τελευταίες 14 ημέρες.

Περιμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει αύριο τα νέα της flagships Samsung Galaxy S20, το foldable Galaxy Z Flip, και τα δεύτερης γενιάς TWS ακουστικά της Galaxy Buds+. Το Techblog θα καλύψει την εκδήλωση, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τα πάντα πρώτοι.

Η τοποθέτηση της GSMA

Η διοργανώτρια της έκθεσης MWC 2020 ανακοίνωσε ότι είναι ευγνώμων για όσους εκθέτες έχουν λάβει μέτρα για την προστασία των ίδιων και όσων παρευρεθούν στην έκθεση. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι η έκθεση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις προγραμματισμένες ημερομηνίες, 24-27 Φεβρουαρίου.

Η GSMA επιβεβαίωσε ότι μεγάλες εταιρείες, όπως η LG και η Amazon, αποφάσισαν να μην παρευρεθούν στην έκθεση. Παρ’ όλα αυτά, το πλήθος των εκθετών ξεπερνά τους 2.800. Επιπλέον, η διοργανώτρια σε συνεργασία με τις αρχές κάνουν ότι μπορούν για να διασφαλίσουν την άριστη και πάνω από όλα ασφαλή παραμονή των επισκεπτών στην έκθεση.

Αρχικά, όσοι έρχονται από την επαρχία Hubai δεν θα μπορούν να μπουν στην έκθεση MWC 2020. Επιπλέον, όσοι έχουν ταξιδέψει στην Κίνα θα πρέπει να έχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι έχουν περάσει 14 ημέρες από τη στιγμή που έφυγαν από τη χώρα, όπως σφραγίδα διαβατηρίου.

Τέλος, η GSMA θα πραγματοποιεί ελέγχους για τη θερμοκρασία των επισκεπτών και όλοι οι επισκέπτες θα πρέπει να πιστοποιήσουν ότι δεν έχουν έρθει σε επαφή με άτομα που έχουν μολυνθεί.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Qualcomm 5G

To iPhone του 2023 θα έχει 5G modem της Apple

Η Apple φαίνεται ότι θα είναι έτοιμη να απεξαρτηθεί πλήρως από την Qualcomm από το 2023, με το iPhone εκείνης της χρονιάς.

Business Intel TSMC

Σοβαρές οι συνέπειες της παγκόσμιας έλλειψης επεξεργαστών

Η ζήτηση για επεξεργαστές συνεχίζει να ξεπερνά την προσφορά και οι συνέπειες του φαινομένου δείχνουν ότι ο κόσμος μας είναι γεμάτος τεχνολογία.

Business Apple Netflix

Η Apple προσπάθησε πολύ να κρατήσει κοντά της το Netflix

Η Apple φαίνεται πως έδωσε στο Netflix… γη και ύδωρ προκειμένου να κρατήσει αυτό τις αγορές μέσω της εφαρμογής του.

Business HP

Hewlett Packard Enterprise: Καινοτομίες μετατρέπουν το HPE Storage σε cloud-native, software-defined υπηρεσία δεδομένων

Οι τελευταίες καινοτομίες επιτρέπουν σε νέους και υπάρχοντες πελάτες να μεταβούν σε λειτουργικό μοντέλο cloud για τη διαχείριση δεδομένων και υπηρεσιών υποδομής.