Business

Samsung: Επενδύει 1,2 δισ. δολάρια στο Internet of Things

Ο Αντιπρόεδρος & CEO της Samsung, Dr. Oh-Hyun Kwon αποκάλυψε σήμερα το όραμα της εταιρείας για το ανθρωποκεντρικό Internet of Things με βάση το οποίο σκοπεύει να επενδύσει 1,2 δις δολάρια τα επόμενα 4 έτη.

Το ποσό αυτό θα επενδυθεί από τη Ν. Κορεατική εταιρεία σε επενδύσεις έρευνας & εξέλιξης (R&D) που έχουν να κάνουν με το Internet of Things (IoT) στις ΗΠΑ. Η Samsung γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι για τέτοιες εφαρμογές έχει επιστρατεύσει το Tizen και ήδη παρέχει λύσεις IoT βασισμένες σε αυτό το λειτουργικό. Τα παραπάνω νέα έγιναν γνωστά από ομιλία η οποία έγινε στην Washington D.C. σε forum Το οποίο φιλοξενούσε η Samsung μς θέμα, “Internet of Things: Μεταμορφώνοντας το Μέλλον”.

Τέλος ο Dr. Oh-Hyun Kwon σημείωσε στην ομιλία του ότι η εταιρεία δεν απαιτεί απλά την ανθρωποκεντρική προσέγγιση, αλλά χρειάζεται να είναι έτοιμη και ανοικτή για συνεργασίες. Το IoT από τη φύση του είναι συνδεδεμένο και συνυφασμένο με τέτοιες προσεγγίσεις και ως εκ τούτου είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση σε αυτό το επίπεδο διαφάνειας και διασύνδεσης.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Ιουνίου 2016 11:17

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.