Tablets

Microsoft Surface 3: Σταματά η παραγωγή μέχρι το τέλος του έτους

H Microsoft επιβεβαίωσε ότι θα σταματήσει την παραγωγή του Surface 3 tablet μέχρι το τέλος του 2016. Η επιβεβαίωση έρχεται μέσω επίσημης δήλωσης από την εταιρεία, ενώ ήδη παρατηρούνται ελλείψεις σε συγκεκριμένα μοντέλα.

Το Microsoft Surface 3 ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάρτιο του 2015, είναι το μικρότερο αδερφάκι του Microsoft Surface Pro 3, και είναι πιο οικονομικό, πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και λιγότερο ισχυρό.

Στην επίσημη δήλωσή της η Microsoft ανέφερε: “Από τότε που κυκλοφόρησε το Surface 3 πριν από ένα χρόνο, έχουμε δει ισχυρή ζήτηση και ικανοποίηση από τους χρήστες μας. Τα αποθέματα είναι πλέον περιορισμένα και μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2016, δεν θα κατασκευάζουμε άλλες Surface 3 συσκευές”.

Πηγή

Σχόλια

  • Μπορεί το 4 να είναι ακόμα καλύτερο, αλλά και το Surface Pro 3 είναι καταπληκτική συσκευή και τώρα πλέον το βρίσκει κανείς μεταχειρισμένο σε εξευτελιστικές τιμές ! Συμβουλή, πάρτε μεταχειρισμένο το Pro 3, και το νέο πληκτρολόγιο του 4, είναι απόλυτα συμβατά, και τεράστια η διαφορά των πληκτρολογίων 3 και 4.

  • @Beholder όταν λες: "το βρίσκει κανείς μεταχειρισμένο σε εξευτελιστικές τιμές" τι ακριβώς εννοείς γιατί το πιο φθηνό που βρήκα ήταν στα 7 κατοστάρικα χωρίς περιφερειακά και λοιπά.

  • Μπορείς να βρεις αγγελίες με i3 στα 400 ευρώ με λίγο παζάρι, εγώ τόσο το πήρα. Και πληκτρολόγιο (όχι microsoft) από amazon. Αν πας για πιο δυνατό μοντέλο (cpu, χωρητικότητα), θα το πληρώσεις, αλλά δεν αξίζει αυτή τη στιγμή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.