Business

Samsung: Ανακοίνωσε press event 26 Φεβρουαρίου στην MWC 2017

Η έκθεση MWC 2017 θα πραγματοποιηθεί 27 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου στη Βαρκελώνη, όπου θα βρεθούν τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά των smartphones. Εκεί έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την ανακοίνωση μεγάλων ναυαρχίδων.

Φέτος οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να μην αποκαλύπτει το Samsung Galaxy S8 στην MWC. Αντιθέτως, λέγεται ότι έχει επιλέξει ξεχωριστό event για τις 29 Μαρτίου.

Επειδή δεν θα ανακοινώσει το S8, αυτό δεν σημαίνει πως η Samsung δεν θα παρευρεθεί στη Βαρκελώνη. Η εταιρεία ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για press event στις 26 Φεβρουαρίου. Στο teaser βλέπουμε ότι θα ανακοινωθεί κάποια συσκευή, αλλά όπως είπαμε δεν περιμένουμε το S8, όπως έχει επιβεβαιώσει η ίδια.

Το πιο πιθανό είναι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση νέου tablet. Το Samsung Galaxy Tab S3 έχει διαρρεύσει αρκετές φορές. Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, φημολογείται ότι θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel. Θα διαθέτει οθόνη 9.6 ιντσών ανάλυσης 2048×1535 pixels και LTE, Wi-Fi εκδόσεις.

Ωστόσο, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Φεβρουαρίου 2017 16:11

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.