Strategy Analytics: Στη Microsoft το 18% της αγοράς των tablet μέχρι το 2019

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρείας ερευνών, Strategy Analytics, η Microsoft προβλέπεται ότι θα πάρει το 18% της αγοράς των tablet μέχρι το 2019. Για αρκετά τρίμηνα οι αναφορές των εταιρειών δείχνουν ότι η συγκεκριμένη αγορά συρρικνώνεται και σε αυτό έχουν παίξει ρόλο τα λεγόμενα phablet (smartphones με μεγάλες οθόνες).

Όσον αφορά στο OS της Microsoft, αν και το Android έχει τη μερίδα του λέοντος, η ίδια απευθύνεται περισσότερο σε επαγγελματίες και εταιρείες. Τα στοιχεία της Strategy Analytics δείχνουν ότι οι αποστολές Windows-based tablets αυξήθηκαν κατά 58% τους πρώτους 9 μήνες του 2015, σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα το 2014. Εκτιμάται ότι κατά την περίοδο των γιορτών η Microsoft θα τα πάει ακόμη καλύτερα. Μέχρι το τέλος του 2015, οι αποστολές των Windows tablets προβλέπεται ότι θα φτάσουν τα 22 εκατ.

Μελλοντικά, οι ερευνητές προβλέπουν ότι τα Windows tablets θα συνεχίσουν να κερδίζουν όλο και περισσότερους επαγγελματίες. Προς τα τέλη της δεκαετίας η Microsoft θα έχει το 18% της αγοράς, η Google το 59% (από το 68% που έχει σήμερα) και η Apple θα ανέβει κατά μια μονάδα στο 23%.

windows tablets 18 percent by 2019, Strategy Analytics: Στη Microsoft το 18% της αγοράς των tablet μέχρι το 2019

windows tablets 18 percent by 2019, Strategy Analytics: Στη Microsoft το 18% της αγοράς των tablet μέχρι το 2019

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Junkermann

Εάν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη του 18%, θα είναι σαν να έχει το 30% τουλάχιστον για να μην πω περισσότερο, των κερδών.

Και αυτό γιατί η Microsoft πουλά μόνο ακριβές και ποιοτικές συσκευές, δηλαδή «premium».

Και αυτό είναι που ενδιαφέρει τις εταιρίες. Τα άλλα ποσοστά είναι για να πλακώνονται οι πιτσιρικάδες, «εγώ την έχω μεγαλύτερη, όχι εγώ» κτλ.

_Junkermann

Darth

sure… πως οχι… δλδ προβλεπουν οτι ξαφνικα ολοι εχουν γινει πανππλουτοι και θα σκανε 1000 ευρω με το καλυμερα

Γιάννης

Στα tablet ειδικά στα μεγάλα από 10″ και πάνω αξίζει να έχεις windows. Και υπάρχουν και ένα κάρο σοβαροί κατασκευαστές όπως HP , Acer , Asus , Lenovo κτλ.

Sotiris

Αν πέσουν οι τιμές στο μέλλον δεν βλέπω το λόγο να μην γίνει. Τα full windows είναι άλλη ιστορία από τα ανάπηρα wp.

iPnos

@Junkermann

Η πρόβλεψη του 18% αφορά γενικά τα tablets με λειτουργικό σύστημα Windows, και όχι μόνο αυτά που κατασκευάζει η Microsoft. Και εννοείται πως σε αυτά περιλαμβάνονται και πολλές χαμηλού κόστους επιλογές. Άρα, αυτό με το 30% των κερδών, προφανώς, δεν ισχύει. Θα ίσχυε μόνο σε περίπτωση που μιλάγαμε αποκλειστικά για τα Surface.

nikolasV

Windows 10 σε PC + Windows mobile 10 = λύσεις για επιχειρήσεις με Universal εφαρμογές by Microsoft, Office 365, Skype και λοιπές εφαρμογές για παρουσίαση εγγράφων σε οθόνες συνδεδεμένες με Wi-Fi….. διαθέσιμες σε υπολογιστή -Tablet όσο και σε Windows 10 κινητό, δωρεάν. τα καλυτέρα έρχονται……..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Microsoft

Τα αφεντικά πιστεύουν ότι οι εργαζόμενοι κάνουν λιγότερα από το σπίτι

Μια νέα έρευνα από τη Microsoft δείχνει ότι τα αφεντικά και οι εργαζόμενοι διαφωνούν ουσιαστικά σχετικά με την παραγωγικότητα όταν εργάζονται από το σπίτι.

Games featured Microsoft Xbox

Xbox Game Pass: Η Microsoft ξεκινά τη δοκιμή ενός οικογενειακού πακέτου

H Microsoft ξεκινά τις δοκιμές ενός οικογενειακού προγράμματος Xbox Game Pass που θα επιτρέπει στους συνδρομητές να μοιράζονται τα οφέλη τους με άλλα άτομα.

Software featured Microsoft

Microsoft Defender: Online και local προστασία σε όλες τις πλατφόρμες

Η Microsoft κυκλοφόρησε την εφαρμογή Microsoft Defender και για τις τέσσερις μεγάλες πλατφόρμες, ως μέρος της υπηρεσίας Microsoft 365.

Software featured Microsoft

Διέρρευσε το νέο email client “One Outlook” της Microsoft

Ορισμένοι χρήστες μπόρεσαν να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή, η οποία φαίνεται ότι τώρα λειτουργεί μόνο για λογαριασμούς εργασίας και εκπαίδευσης.