Business

Συνεχίζεται και το 2019 η αύξηση των πωλήσεων της HONOR

Συνεχίζεται και το 2019 η αύξηση των πωλήσεων της HONOR, συγκεκριμένα στο 1ο εξάμηνο της χρονιάς κατέγραψε αύξηση πωλήσεων 44% στο σύνολο των αγορών εκτός Κίνας. Στην αγορά της Βορειο-Ανατολικής Ευρώπης η αύξηση των πωλήσεων τους πρώτους έξι μήνες της χρονιάς έφθασε στο 110% (σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2018). Το brand HONOR βρίσκεται στο TOP 5 των κατασκευαστών smartphones σε έναν αριθμό χωρών, όπως η Φινλανδία (4η θέση) και Τσεχία (5η θέση).

Στα highlights της HONOR στο 1ο εξάμηνο ήταν η σειρά HONOR 20 με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τις 1 εκ. συσκευές σε μόλις δύο εβδομάδες από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Το μοντέλο HONOR 20 Pro κατέκτησε το βραβείο EISA ως το καλύτερο Lifestyle Smartphone για το 2019-2020. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα το Honor 9X σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το Techblog.

Η HONOR στη διάρκεια της χρονιάς ενίσχυσε περαιτέρω την παρουσία της στα κανάλια διάθεσης σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του προηγούμενου Αυγούστου, η εταιρεία διέθετε περισσότερα από 1.760 φυσικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, αυξάνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό των αλυσίδων καταστημάτων με τις οποίες συνεργάζεται στους 20.000.

Επεξεργάστηκε την 17 Οκτωβρίου 2019 15:08

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.