Business

VivaWallet POS: Δωρεάν συσκευή έως 31 Ιουλίου

Μια καλοκαιρινή προσφορά ανακοίνωσε η VivaWallet για το VivaWallet POS. Ειδικότερα, η VivaWallet προσφέρει το VivaWallet POS με χρεώσεις 20% χαμηλότερες από τις αντίστοιχες των τραπεζών και την τερματική συσκευή εντελώς δωρεάν. Η προσφορά είναι διαθέσιμη έως τις 31 Ιουλίου.

Το VivaWallet POS, προσφέρεται σε διαφορετικές επιτραπέζιες ή φορητές συσκευές που υπόσχονται γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης:

1. Η κλασική επιτραπέζια συσκευή ταμείου, Countertop POS, αφορά σε επιχειρήσεις όπως καταστήματα, γραφεία, ιατρεία, ξενοδοχεία κλπ.
2. Η φορητή συσκευή Mobile POS είναι κατάλληλη για ελεύθερους επαγγελματίες, ταξί, τεχνίτες, διανομείς κλπ.
3. H πιο ευέλικτη ασύρματη συσκευή Wireless POS διευκολύνει εστιατόρια, καφετέριες, λαϊκές αγορές κλπ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η υπηρεσία είναι η μόνη που προσφέρει τη δυνατότητα για άμεση εκκαθάριση των χρημάτων τη στιγμή της πώλησης και επιτρέπει άτοκες δόσεις για κάθε αγορά. Ο χρόνος αποστολής των συσκευών είναι γίνεται με΄σα σε 1 ημέρα από την παραγγελία και η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα.

Η διάθεση των συσκευών γίνεται online, τηλεφωνικά στο 13855 ή στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt και Cyta Stores.

Τέλος, για όσους επιθυμούν να χρεώνουν κάρτες, αλλά θέλουν να το κάνουν από το κινητό τους τηλέφωνο, η Viva Wallet, για 1η φορά στην Ελλάδα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να χρεώνουν κάρτες ακόμη και χωρίς POS. Με την υπηρεσία FreePOS οποιοσδήποτε, Ιδιώτης ή Επαγγελματίας, μπορεί εύκολα και με ασφάλεια να χρεώνει κάρτες από το κινητό του.

Σχόλια

  • Η προσφορά αφορά αλλαγή υπάρχουσας συσκευής με VivaWallet POS, κάτι που δεν αναφέρεται στο άρθρο ...

  • Παιδιά, η είδηση είναι από το δελτίο τύπου της εταιρείας και παραθέτουμε όλες τις πληροφορίες που λάβαμε μέσω αυτού.

    Αν υπάρχουν ψιλά γράμματα η αστερίσκοι δεν το γνωρίζουμε.

  • Μόλις χτες έχω κάνει παραγγελία για συγκεκριμένη συσκευή POS από την VIVA, δεν ισχύ αυτό που λέτε, θα πληρώσετε κανονικά 114 εύρω (με μεταφορικά και ΦΠΑ)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.